Traperice balon kroja veliki su modni hit posljednjih nekoliko sezona. Riječ je o modelu visokog struka te predimenzioniranih nogavica koji dopire do iznad gležnja, a koji je dobio ime jer stvara zaobljenu siluetu.

Traperice balon kroja nosile su brojne trendseterice u Hrvatskoj i svijetu, a posebno one dame koje žele naglasiti malen struk te vizualno proširiti bokove.

Da je ovaj kroj traperica još uvijek popularan, potvrdila je i Franka Batelić. Hrvatske pjevačica podijelila je na svojem Instagramu seriju vlastitih fotografija iz Beograda u izdanju kojim je dominirao upravo ovaj tip hlača.

Slika nije dostupna Besmislena ili fantastična? Hit torba Franke Batelić koja izaziva podijeljena mišljenja

Svijetloplavi model traperica sparila je s trendovskim parom crnih gležnjača na vezanje koje imaju „nazubljenu“ potplatu, a ispod kojih su se nazirale debele sportske čarape u bijeloj boji.

Dašak ženstvenosti donijela je pletena vesta na kopčanje s V izrezom u bež boji, ali i decentna biserna ogrlica koju je nosila oko vrata. Izdanje je zaokružila svojom omiljenom jaknom – kratkim motorističkim modelom od kože. 

Slika nije dostupna Franka Batelić: Hlače koje izgledaju fantastično uz tenisice i vrtoglave štikle

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela traperica po uzoru na Franku Batelić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju