Sitno brojimo do završetka „Plesa sa zvijezdama“, zabavnog showa Nove TV koji nam je ovog proljeća na male ekrane donosio dozu umjetnosti, plesa i dobre zabave.

Galerija Franka Batelić u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini brenda Zanov +10 Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Večerašnja emisija baš je posebna jer zvijezde i njihovi mentori plešu na najpoznatije eurovizijske hitove koje smo pjevušili prethodnih godina. U drugom pak dijelu emisije parovima će se pridružiti mentori koji su napustili natjecanje.

Plesne sposobnosti kandidata svake su nedjelje sve bolje, koraci točniji, a koreografije raskošnije. To je primijetio i stručni žiri, bez kojega show zasigurno ne bi bio isti.

Njihove modne kombinacije sastavni su dio velike pozornice, a u jednoj takvoj kombinaciji ponovno je zasjala pjevačica i članica žirija Franka Batelić.

Stilistica Jasenka Tudor Bevanda za Franku je ovoga puta odabrala impresivnu modnu kombinaciju kojoj je podloga haljina dubrovačke dizajnerice Andree Zvono. 

Franka Batelić u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Usku crnu haljinu, koja se lagano širi od koljena, začinio je baš efektni modni dodatak u obliku asimetričnog zlatnog korzeta, brenda F. Lion. Korzet je izrađen od kože, a prvi smo ga puta mogli vidjeti na Pariškom tjednu mode. 

Frizura i make-up jednako su važne komponente cjelokupnog outfita, a u Frankinom su slučaju uvijek besprijekorni.

Kosu je oblikovala u elegantni, a istovremeno jednostavni konjski rep s dva opuštena pramena, a prirodnu ljepotu je naglasila vlastitom linijom kozmetike, koju je nedavno predstavila javnosti.

I boja i kroj su top: Franka Batelić u kompletu stvorenom za žene koje se vole istaknuti Franka Batelić Franka Batelić na predstavljanju svoje linije kozmetičkih proizvoda Franka Batelić na predstavljanju svoje linije kozmetičkih proizvoda - 1 +2 Franka Batelić na predstavljanju svoje linije kozmetičkih proizvoda - 4

U galeriji na početku teksta prisjetite se Frankinih izdanja iz prošlih emisija ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

Franka Batelić u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju