Ostalo je samo četiri emisije do kraja "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV u kojemu su nam zvijezde i njihovi mentori pokazali zavidne plesne sposobnosti. Iz emisije u emisiju koreografije su sve bolje, a plesni koraci sve točniji.

Galerija Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama +7 Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama

To je primijetio i stručni žiri bez kojega velika pozornica popularnog showa ne bi bila ista. Njihove modne kombinacije sastavni su dio cjelokupnog dojma, a za oko nam uvijek posebno zapadne modni odabir Franke Batelić. 

Franka je ove nedjelje zablistala u nježnoj i blještavoj maksi haljini ravnog kroja.

Dašak glamura kombinaciji je dao i bijeli dodatak u obliku ogrtača koji se spaja u struku, te decentni modni dodatci, od kojih se posebno istaknuo prsten. 

Večerašnja kombinacija zaista je posebna jer slavi održivu modu. Naime, stilistica Jasenka Tudor Bevanda haljinu je pronašla u jednom second hand shopu i doradila je za večerašnju emisiju Plesa sa zvijezdama.

Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Ovim potezom Franka želi poslati poruku o ekološkoj osviještenosti o modi.

Svi mi volimo kupovati novu odjeću, a za posebne prilike ljudi najčešće kupuju odjeću koju nose jednom i nikada više.

Second hand odjeća može pomoći planetu da prodiše, jer znamo da je tekstilna industrija jedan od najvećih zagađivača planete. Posuđivanje i kupovina rabljene odjeće je uvijek cool, a ujedno i plemeniti modni potez.

Vjerojatno nema čovjeka koji ponekad nije posudio od prijatelja ili člana obitelji neki komad odjeće za neku posebnu prigodu, a ja to želim dodatno potaknuti, rekla je Franka i napomenula kako će sutra, na svom Instagram profilu, haljinu pokloniti jednoj maturantici ili mladenki koja bi ju htjela nositi na njezin poseban dan.

Franka nam je već pokazala da je prigrlila trend recikliranja odjeće, kad je u Plesu sa zvijezdama ponovila haljinu modnog brenda eNVy room, koju je nosila 2018. na nastupu na Eurosongu.

U galeriji na početku teksta prisjetite se ostalih Frankinih kombinacija iz ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama.  

Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Franka Batelić: Revolucionarna kombinacija čija je izrada trajala više od dva mjeseca Franka u Plesu sa zvijezdama +0 Franka Batelić

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju