U još jednoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić ponovno je privukla pozornost svojim upečatljivim stajlingom. Pjevačica koja je ovog tjedna otkrila svoj trudnički trbuščić u finalnoj je emisiji zabljesnula u haljini nježne ružičaste boje sa šljokicama s potpisom eNVy room-a.

Galerija Franka Batelić u finalu Pllesa sa zvijezdama' Fraka Baetlić u showu 'Ples sa zvijezdama' Franka Batelić u haljini brenda eNVy room s Eurosonga u showu Ples sa zvijezdama - 4 +5 Mini zelen ahaljina harmonika kroja

Vrlo jednostavna, ali efektna haljina sirena kroja više je nego dostojna njenog zvjezdanog statusa i finala omiljenog showa.

Uz ovu predivnu haljinu Franka se odlučila za raspuštenu kosu te make-up koji je istaknuo njenu prirodnu ljepotu. Svjetlucavost  je glavno obilježje i Frankinoog make-upa, a duga kosa prožeta opuštenim valovima koju je nosila na jednoj strani u cijeli je stajling unijela još više glamura.

Franka Batelić u finalu Pllesa sa zvijezdama' Franka Batelić u finalu Pllesa sa zvijezdama' (Foto: PR)

Uz blještavu haljinu, Franki nije bio potreban nakit koji bi se previše isticao, jednostavno prstenje, narukvice i naušnice sasvim su zahvalno odigrali svoju ulogu u Frankinom posljednjem nedjeljnom pojavljivanju ispred malih ekrana.

Franka Batelić Franka Batelić: Bajkovita haljina dostojna zlatnog doba Hollywooda

Franka Batelić u kompletu modnog brenda eNVy room Za čistu desetku: Franka Batelić u efektnom kompletu u najpopularnijoj boji

Glamurozna kao i uvijek, Franka je još jednom potvrdila da nikad ne griješi u svojim modnim odabirima koji su iz emisije u emisiju bili sve ljepši, a svojim je stilom potvrdila da je manje uvijek više.

U galeriji pogledajte i ostale Frankine modne kombinacije u emisiji "Ples sa zvijezdama".

Franka Batelić u finalu Pllesa sa zvijezdama' Franka Batelić u glamuroznoj haljini s potpisom eNVy rooma (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju