U još jednoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić ponovno je privukla pozornost svojim upečatljivim stajlingom. U polufinalnu večer omiljenog plesnog showa odlučila je ući kao prava zvijezda, u bijeloj svjetlucavoj haljini ukrašenoj tilom.

Galerija Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +3 Franka Batelić u haljini modnog brenda Budoar Atelier  

Franka Batelić je za pretposljednju večer odjenula bajkovitu bijelu haljinu s potpisom eNVy rooma. Uska haljina dugih rukava savršeno ističe njenu vitku figuru, a neobičan kroj ovu monokromatsku kombinaciju čini profinjenom.

Šljokice i til na Frankinoj haljini cijelom stajlingu daju notu glamura, dok sjajne sandale na visoku potpeticu i veoma upadljive naušnice i prstenje, mladu pjevačicu lansiraju u zlatno doba Hollywooda.

Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Ivana Dobrovoljec)

Moćan make up s naglaskom na crnom tušu i crvenom ružu te kosa skupljena u savršenu punđu, ne kradu pozornost s predivne haljine, a u isto vrijeme daju završnu notu cijelom stajlingu.

Franka u ovoj efektnoj i ženstvenoj haljini večeras izgleda kao prava dama, a time je samo potvrdila da i zakopčana do grla može izgledati izazovno.

Franka Batelić u kompletu modnog brenda eNVy room Za čistu desetku: Franka Batelić u efektnom kompletu u najpopularnijoj boji

Franka Batelić u haljini brenda eNVy room s Eurosonga u showu Ples sa zvijezdama - 2 Franka Batelić: Repriza čipkaste haljine koja je prije četiri godine očarala Europu

U galeriji pogledajte i ostale Frankine modne kombinacije u emisiji "Ples sa zvijezdama".

Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Ivana Dobrovoljec)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju