Počela je nova sezona "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV, koji će nas ovog proljeća uvoditi u čarobni svijet plesa i dobre zabave. 13 parova odmjerit će svoje plesne sposobnosti i zaplesati u dobro nam poznatu avanturu.

U plesnim izazovima okušat će se zvijezde i njihovi mentori, koji su se dobro pripremili za veliki plesni podij i vrijedno vježbali proteklih nekoliko tjedana.

Njihove zabavne koreografije pratit će poznat i dobro uigran žiri - Marko Ciboci, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić.

Franka je za veliko otvaranje showa zablistala u zlatnoj kombinaciji, koju je za nju osmislila stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

Izgledala je poput holivudske dive u maksi haljini ravnog kroja, koja je posebna po gornjem dijelu i suptilnom izrezu u području struka. Haljinu je dizajnirao Zanov, jedan od najpoznatijih makedonskih dizajnera, kojega nazivaju makedonskim Thierry Muglerom.

Gornji dio u obliku korzeta naglasio je njezin struk, a kombinaciju su još glamuroznijom učinili modni dodaci, od kojih su se posebno istaknule crne večernje rukavice, modni dodatak koji je od 17. stoljeća vladao dvoranama za bal, a u posljednje vrijeme sve ga češće viđamo na pistama i crvenim tepisima.

Odjevnu kombinaciju zaokružila je upečatljivim zlatnim nakitom. Odabrala je viseće naušnice, a prstenje i narukvicu nosila je preko rukavica i tako stvorila baš efektan dojam.

Kosu je oblikovala u elegantne valove, a prirodnu ljepotu naglasila je laganim make-upom.

Čarobna bijela haljina Franke Batelić koja ima sve potrebno da oduševi Žiri emisije Ples sa zvijezdama Franka Batelić Franka Batelić i glumica Ana Begić Tahiri +2 Franka Batelić

Osim što je besprijekorno odjevena, Franka je i velika podrška kandidatima. Njezini savjeti i konstruktivne kritike pomažu im da budu još bolji, a vjerujemo da će u tom duhu proteći i sezona koja je pred nama.

Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u prvoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" (Foto: Nova TV)

Nova voditeljica "Plesa sa zvijezdama" u haljini kakvu bi svaka žena trebala imati u ormaru Tamara Loos Ples sa zvijezdama Ana Zaninović i Mario Ožbolt +13 Deniss Grgić i Jakov Bjelac

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju