S dodjele nagrada "Zlatni Studio" koja se održala u subotu navečer s kipićem u ruci otišla je i ekipa koja stoji iza emisije "Ples sa zvijezdama".

Galerija Žiri emisije Ples sa zvijezdama Franka Batelić Franka Batelić i glumica Ana Begić Tahiri +2 Franka Batelić

U ime cijelog produkcijskog tima zahvaljujem na nagradi i svima koji nas prate. Podržite nas i ove sezone, poručila je s pozornice članica žirija Larisa Lipovac Navojec. Uz nju je stajao i ostatak žirija, Igor Barberić, Marko Ciboci i pjevačica Franka Batelić, koja je na dodjelu stigla u haljini domaćeg modnog brenda Krie Design.

Radi se o kreaciji imena "Brera", dugoj bijeloj haljini napravljenoj od udobne ekokože. Haljinu krase zanimljivi reljefni detalji koji, navodi se u opisu na stranici brenda, kao da su rukama umjetnika isklesani u bijelom kamenu. Tu su i blago naglašeni rukavi te kroj koji nježno prati siluetu tijela, a onda se širi u donjem dijelu.

Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Detalj u obliku romba koji se nalazi na području struka te nabori koji se iz njega šire vizualno izdužuju figuru i naglašavaju struk.

Radi se o istovremeno nenametljivoj i jedinstvenoj haljini koja ne prolazi neprimijećeno na svečanim događanjima, što je dokazala i pjevačica koja je uz haljinu nosila bijele sandale sa svjetlucavim tankim remenčićima i s vrtoglavo visokom potpeticom.

Dominantno izdanje lijepe Franke Batelić zaokruženo brutalnim štiklama Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2019. Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2020. Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica +1 Franka Batelić

Izdanje je upotpunila upečatljivim naušnicama koje su došle do izražaja i zahvaljujući kosi oblikovanoj u elegantnu punđu, a sve je dodatno začinila crvenim ružem.

Žiri emisije Ples sa zvijezdama Žiri emisije Ples sa zvijezdama (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju