Franka Batelić i Vedran Ćorluka predbožićno vrijeme iskoristili su za posjet Parizu, najromantičnijem gradu na svijetu. Francusku prijestolnicu stoga nazivaju i Gradom Ljubavi, a iz fotografija koje je Franka objavila na svojem Instagramu jasno je da je i hrvatska pjevačica zaljubljena u ovaj veličanstveni grad.

Galerija Franka Batelić H&M, 89,99 eura C&A, snižena cijena 59,99 eura (cijena prije sniženja 79,99 eura) +6 Stradivarius, 89,99 eura

Kako se sa suprugom Vedranom Ćorlukom provodi u Parizu Franka Batelić otkrila je fotografijama koje je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Franka je donijela djelić jedinstvene pariške atmosfere, otkrila neke od lokacija koje su ona i Vedran posjetili, a i pozirala je na mostu s rijekom Seinom i vizurama grada u pozadini.

Je t’aime. Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu. Zahvalna, napisala je pjevačica uz fotografije. Uz ljepote Pariza, neprimijećeno nije mogla proći ni modna kombinacija lijepe Franke, a za obilazak grada pjevačica se utoplila u dugačkom teddy kaputu tamno sive boje ispod kojeg je nosila majicu krem boje i crne hlače. Neizostavni su bili i šal i kapa, također sive nijanse.

Pariz je i najveća prijestolnica mode, pa je Franka odabrala i modni dodatak s potpisom kultne francuske modne kuće te je nosila klasični model Chanelove crne torbice.

C&A, snižena cijena 59,99 eura (cijena prije sniženja 79,99 eura) C&A, snižena cijena 59,99 eura (cijena prije sniženja 79,99 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Teddy kaputi lagani su i mekani pa ih u sezoni jesen/zima mnoge dame rado biraju, a svakako su i vrlo udobni, što ih čini i izvrsnim odabirom za duži boravak vani. Inspirirani pariškim stajlingom Franke Batelić iz trgovina smo izdvojili nekoliko modela dužih teddy kaputa, a pogledati ih možete u fotogaleriji na početku teksta.

Franka Batelić: Haljina koju vrijedi imati u ormaru za situacije u kojima želimo izgledati posebno elegantno Franka Batelić Franka Batelić nosila je dugu crnu haljinu Franka Batelić na premijeri filma Želja +1 Franka Batelić na premijeri filma Želja

Franka Batelić: Omiljene traperice koje izgledaju baš dobro u kombinaciji s crnim čizmama Franka Batelić Jesenska kombincija Franke Batelić Teddy jakna brenda Saint Laurent +5 Zara, 29,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju