U srijedu je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema održana senzacionalna gala premijera filma "Želja", koji priča priču o mladoj djevojci Ashi koja izriče želju tako moćnu da je ispunjava Zvijezda.

Galerija Franka Batelić Franka Batelić nosila je dugu crnu haljinu Franka Batelić na premijeri filma Želja +1 Franka Batelić na premijeri filma Želja

Vrhunac događanja bio je nastup prekrasne Franke Batelić, koja je u filmu posudila glas glavnoj junakinji Ashi, kada je zapjevala naslovnu pjesmu "Zato želim ja".

Franka Batelić na premijeri filma Želja Franka Batelić na premijeri filma Želja (Foto: Bojan Zibar/Angelo Virag)

Osim glasom, Franka je dah oduzimala i modnim izdanjem. Na premijeru je stigla u kombinaciji koja dokazuje da je u ormaru, za situacije kada želimo izgledati posebno elegantno, uvijek dobro imati dugu crnu haljinu.

Franka je nosila haljinu dugih rukava koja prati liniju tijela i tek se blago širi prema dnu. Kreacija jednostavnog kroja omogućila je da do izražaja dođe Frankina upečatljiva svjetlucava ogrlica koja se obavijala oko njezina vrata. Osim ogrlicom, pjevačica je izdanje upotpunila efektnim naušnicama, a kosu je oblikovala u niski rep.

Franka Batelić nosila je dugu crnu haljinu Franka Batelić nosila je dugu crnu haljinu (Foto: Bojan Zibar/Angelo Virag)

Inače, za filmski spektakl "Želja" zaslužni su oskarovci koji su već zadužili svijet hitovima "Snježno kraljevstvo 1 i 2".

Franka Batelić: Omiljene traperice koje izgledaju baš dobro u kombinaciji s crnim čizmama Franka Batelić Jesenska kombincija Franke Batelić Teddy jakna brenda Saint Laurent +5 Zara, 29,95 eura

Franka Batelić: Tako dobre traperice u kombinaciji s "rastezljivim" štiklama Traperice brenda Area Traperice brenda Area Traperice brenda Area +4 Franka Batelić na otvaranju The Rite Storea

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju