Na popularnom TikToku redovito se pojavlju razni trikovi koji bi nam trebali olakšati svakodnevnicu. Između ostalog, tu su i jednostavne frizure koje svatko može napraviti u udobnosti svog doma.

Upravo je lakoća izvedbe najčešći razlog zbog kojeg TikTok videi postanu viralni. To se dogodilo i s videom korisnice imena @sar___h1 koja ima više od 26 tisuća sljedbenika s kojima je podijelila frizuru koja prekriva masno korijenje i kosi daje još barem jedan dan "života" do idućeg pranja.

Tehnika je jednostavna i učinkovita pa ne čudi da se Internet raspametio. Ova frizura posebno će se vidjeti onima koji ne znaju raditi riblju kost jer će na ovaj način napraviti njezinu lažnu verziju.

Slika nije dostupna Dupli visoki rep: Frizura s kojom ćete u minuti produžiti kosu bez ekstenzija

Postupak izrade ove frizure izgleda ovako:

Raspuštenu kosu razdijelite po sredini, a onda s glavom spuštenom prema naprijed od pramenova na prednjem dijelu ispletite dvije tanke, najobičnije pletenice.

Kada pletenicu ispletete prebacite ju unatrag, uspravite glavu i pomoću male gumice je pričvrstite za stražnji dio kose. Ponovite postupak s drugom stranom.

Kratka frizura Kratko, kraće, najkraće: Sedam frizura za sve koji se žele riješiti duge kose

Kako bi frizura izgledala još bolje, prstima olabavite obje pletenice za efekt "riblje kosti". Jednostavno, zar ne? Bit će vam još jednostavnije kada pogledate video s uputama u nastavku. Sretan vam još jedan dan bez pranja kose.

@sar____h1

#fyp #foryou #frenchplaitgang❤️ #hair #hairwithsar #greasyhairstyle #summerhair #MaybellineSwipeIt

♬ Big Shark - Russ Millions

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju