Nova godina sa sobom često donese male i/ili velike promjene. Jedna od najjednostavnijih promjena je promjena frizure.

Ako biste i sami radili promjene na svojoj kosi, ali ne znate u kojem smjeru krenuti, možda vam pomogne lista frizura kojima stručnjaci predviđaju veliku popularnost u 2023. godini.

Zapravo, mnogi trendovi koji su obilježili 2022. godinu nastavit će vladati i idućom godinom. Šiške-zavjese, bob, slojevito ošišana kosa... Sve su to frizure čijoj se popularnosti ne nazire kraj.

Radi se o klasicima koji će biti popularni još dugo, dugo. Sedam takvih frizura s kojima ćete biti u trendu, ali i koje zapravo ne ovise o trendovima, pogledajte u nastavku.

Sedam frizura kojima žene u četrdesetima daju prednost Naomi Watts Rose McGowan Niecy Nash +3 Padma Lakshmi

Možda se među popularnim frizurama za 2023. godinu krije i vaša nova frizura.

1. Slojevito ošišana duga kosa

Slojevito ošišana kosa nikad neće izaći iz mode, zbog čega ćemo divne slojeve viđati često i u 2023. godini. Slojevi laskaju našem licu, uokviruju ga i frizuru čine savršenom. Osim toga, vrlo su jednostavni za održavanje.

2. Kratki bob

2023. godina bit će samo još jedna godina u kojoj će bob sa svim svojim verzijama biti među najpopularnijim frizurama. U godini koja dolazi posebno popularne bit će vrlo kratke verzije ove frizure.

3. Kosa srednje dužine nadahnuta 90-ima

Bogati volumen u kombinaciji s kosom srednje dužine izgleda sjajno, zar ne? Ako svojom frizurom želite slaviti trendove koji su obilježili 90-e, ovo je jedna odlična opcija.

4. Tupi bob

Tupo ošišani bob kraća je frizura koju karakterizira ravno ošišana linija. Ova frizura bez slojeva jedna je od najpopularnijih verzija boba, a bit će vrlo popularna i u 2023. godini.

5. Frizura sa šiškama koje podsjećaju na grlo boce

Kako sam naziv kaže, popularne će biti frizure sa šiškama koje izgledom podsjećaju na grlo boce. Ove šiške sjajan su dodatak frizuri, koji dodatno uokviruje lice i naglašava oči.

6. Duga, ravno ošišana kosa

Ovo je još jedna frizura koja zapravo ne ovisi o trendovima i uvijek je popularna. Njezin opis vrlo je jednostavan. Kao što kaže naslov, kosa je duga i ravno ošišana, bez slojeva.

7. Šiške-zavjese u kombinaciji s raznim frizurama

Kosa raznih dužina u kombinaciji sa šiškama-zavjesama bit će pun pogodak. Podsjetimo, šiške-zavjese su šiške razdijeljene na sredini i podijeljene u dva pramena. Prednost ove verzije šiški je ta da ih je lako maknuti sa strane kako biste otvorili lice, a njihova dužina idealna je i za isticanje jagodičnih kostiju. Također, radi se o šiškama koje je najlakše održavati, a svi znamo kako nakon šišanja šiški vrlo često i vrlo brzo uslijedi žaljenje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju