Završetak ljeta i početak jeseni za mnoge je trenutak u kojem se odlučuju za promjene, male ili velike. Jedna od najjednostavnijih promjena je promjena frizure.

Bez obzira na to imate li već kosu koja je poprilično kratka ili tek razmišljate o šišanju, postoje mogućnosti o kojima možete razmisliti, a koje će prema riječima stručnjaka biti najpopularnije frizure za jesen 2022. godine.

U nastavku smo izdvojili frizure s kojima ćete biti u trendu, ali koje i bez obzira na tu činjenicu izgledaju sjajno.

1. Ravni bob s razdjeljkom po sredini

Ove jeseni popularne će biti jednostavne frizure s razdjeljkom po sredini koje se mogu nositi i zataknute iza ušiju ili skupljene u nisku punđu.

2. Slojevita kratka frizura u stilu 90-ih

Ova frizura svidjet će se onima koji su spremni na ozbiljnije kraćenje kose. Radi se o slojevito ošišanoj kosi, koja kao da vas zove da provlačite ruke kroz nju - ali pokušajte to ne činiti previše.

3. Necentrirani slojevi

Ove jeseni nećete pogriješiti ako se odlučite za namjerno raščupanu teksturu s neurednim razdjeljkom sa strane kako bi većina kose bila na jednoj strani i stvarala seksi volumen.

4. Pixie

Ova superkratka frizura svidjet će se svima koji se žele riješiti težine koju sa sobom donosi duga kosa. Posebno je popularna jer čak ni uz svakodnevno pranje i stiliziranje ne oduzima previše vremena.

5. Lob sa šiškama-zavjesama

Šiške-zavjese u kombinaciji s produženim bobom bit će frizura s kojom ne možete pogriješiti i koja od većine neće zahtijevati pretjerano kraćenje kose. Osim toga, šiške-zavjese jedne su od onih zbog kojih ne biste trebali žaliti, a ova frizura izgledat će posebno sjajno osušena na zraku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju