Iako se posljednjih dana topimo na visokim temperaturama, već se neko vrijeme naveliko priča o jesenskim trendovima, između ostalog i o frizurama koje će obilježiti sezonu pred nama.

Uostalom, možda ste baš zbog previsokih temperatura poželjeli skratiti svoju kosu. Ako i niste, moguće je da ćete u jesensku sezonu poželjeti ući s novom frizurom.

Možda uopće niste razmišljali o šišanju, ali vas frizure u nastavku potaknu na promjenu.

Da ne dužimo previše, u nastavku pogledajte pet frizura koje će obilježiti jesen, a koje vas možda motiviraju da dogovorite termin kod frizera.

Grungy midi frizura

Grunge frizure već nekoliko sezona imaju sve više obožavateljica, a verzija za jesen 2023. bit će nešto glamuroznija od prethodnih. Grungy midi frizura prema riječima stručnjaka puno je nosivija verzija popularne shag frizure. Odlikuju je slojevi, a odličan je odabir za većinu tipova kose. Posebno je savršena ako vašoj kosi nedostaje volumena.

Talijanski bob

Prema mišljenju mnogih, talijanski bob najglamuroznija je verzija boba. Talijanski bob duža je, lepršavija, senzualnija i svestranija verzija boba, koja nudi puno više mogućnosti za rad s kosom zbog njezine dužine.

Skrojena kratka frizura

Ovo je jedna opcija za one koji u novu sezonu žele ući s kratkom frizurom. No frizura je posebna po tome što je dovoljno duga da se njome možete poigrati i prilagoditi je svom stilu. S frizerom porazgovarajte o tome kako tu frizuru prilagoditi baš vama.

Lisičji rez

Ova frizura oslanja se na slojeve koji su duži i suptilniji, a konačni je rezultat glamurozan. Savršena je za sve žene koje žele nešto dužu, uglađeniju frizuru koja će i dalje imati volumen i teksturu.

Estetske šiške

Jesen je kao stvorena za šiške zahvaljujući kojima mnoge dame uvijek izgledaju šik. Ove jeseni maha će prema riječma stručnjaka uzeti "mršave", odnosno tanje šiške, pa čak i nešto kraće verzije.

To je to. Na vama je samo da odaberete najbolju frizuru i javite se u svoj omiljeni frizerski salon.

Vrijeme je za šišanje: Profinjena frizura koja će vladati u mjesecima pred nama Ciara Diane Guerrero Bella Hadid +1 Lori Harvey

Novi hit pramenovi posebno će se svidjeti ženama koje vole suptilne promjene nakon ljeta Zendaya Pramenovi s efektom plamena svijeće Pramenovi s efektom plamena svijeće +3 Pramenovi s efektom plamena svijeće

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju