Šiške su vrlo brz i učinkoviti način za pomlađivanje lica i osvježavanja cijelog izgleda, a pogotovo kada pronađete savršenu dužinu i stil za svoj oblik lica. Znaju to i slavne dame koje se koriste ovim malim trikom za proljepšavanje vlastita izgleda.

Na crvenom tepihu 93. dodjele nagrada Oscar Halle Berry iznenadila je novom frizurom – kratkim bobom koji je nadopunila nejednako odrezanim šiškama.

I Margot Robbie je iskoristila ovu priliku za premijerno pokazivanje svoje nove frizure – točnije postupno ošišanih šiški.

Frizer australske glumice Bryce Scarlett napravio joj je mekane i slojevite šiške koje osvježavaju izgled njezina lica, dok je kosu s potiljka stavio u opušteni konjski repić. Sve je to rezultiralo frizurom koja crpi inspiraciju u šezdesetim godinama prošlog stoljeća.

Slika nije dostupna Sijeda kosa, bez šminke… Kraljice koje su na Oscare došle neopterećene izgledom

Šiške vole dame svih generacija, a osobito su popularne među damama treće životne dobi. Vole ih nositi i glumačke legende poput 89. godina stare Rite Moreno te 15
godina mlađe Glenn Close.

Kakva šiške vole nositi slavne dame i kako ih oblikuju za svečana događanja poput dodjele Oscara, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju