Brojne zvijezde došle su na dodjelu sportskih nagrada ESPY koja se održavala u srijedu u Los Angelesu, ali kraljica crvenog tepiha ipak je bila proslavljena bivša skijašica Lindsey Vonn.

Galerija Lindsey Vonn na dodjeli sportskih nagrada ESPY - 7 Lindsey Vonn na dodjeli sportskih nagrada ESPY - 5 Lindsey Vonn na dodjeli sportskih nagrada ESPY - 3 +4 Lindsey Vonn i njezin partner PK Subban, igrač hokeja na ledu na dodjeli sportskih nagrada ESPY  

Osim svojim sportskim uspjesima, Lindsey Vonn pažnju je uvijek plijenila i svojom ljepotom, a 34-godišnja ljepotica izgledala je očaravajuće i na dodjeli nagrada ESPY, koje se svake godine uručuju najboljim sportašima.

Brojne zvijezde došle su na dodjelu nagrada ESPY, ali kraljica crvenog tepiha ipak je bila proslavljena bivša skijašica Lindsey Vonn

Lindsey, svjetska i olimpijska dobitnica zlatne medalje, odjenula je pripijenu srebrnu haljinu u potpunosti prekrivenu svjetlucavim česticama i s visokim rasporom s lijeve strane. Senzualnu kreaciju prelijepa Amerikanka upotpunila je s jednako atraktivnim svjetlucavim sandalama na trakicu koja se "penje" do iznad gležnja. Svečanom stajlingu dodala je pravokutnu mini clutch torbicu, ručni sat i prstenje, dok je dugu, plavu, lagano valovitu kosu nosila raspuštenu.

Slika nije dostupna Naglašena silueta: Haljina u kojoj Severina može ravno na crveni tepih Oscara

Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama - 4 Za crveni tepih i odlazak na kavu: Dupli trik Penelope Cruz za duže i vitkije noge

U ovakvom izdanju bivša skijašica Lindsey Vonn na crvenom tepihu lako pobjeđuje i holivudske zvijezde, a da je to činila i prije, uvjerite se klikom na fotogaleriju u kojoj smo skupili i neka prijašnja izdanja slavne skijašice za najslavniji tepih.

Lindsey Vonn na dodjeli sportskih nagrada ESPY - 6 Lindsey Vonn i njezin partner PK Subban, igrač hokeja na ledu na dodjeli sportskih nagrada ESPY (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju