Vojvotkinja od Cambridgea jučer je posjetila predivni vrt Kraljevskog hortikulturalnog društva u engleskom selu Wisley kako bi otvorila festival pod nazivom "Back to Nature".

Galerija Catherine Middleton Vojvotkinja je otvorila festival u vrtu Kraljevskog hortikulturalnog društva Razdragana vojvotkinja igrala se i s prisutnim mališanima +3 Catherine u haljini Emilije Wickstead i platformama brenda Monsoon

Dio vrta uredila je sama vojvotkinja, koja je održala i pozdravni govor na otvaranju.

Nisam toliko spretna sa zelenilom poput mnogih od vas ovdje prisutnih, ali s velikom strašću kreirala sam vrt koji će djecu i odrasle inspirirati na povratak u prirodu, kazala je Catherine.

Razdragana vojvotkinja igrala se i s prisutnim mališanima Razdragana vojvotkinja igrala se i s prisutnim mališanima (Foto: Getty Images)

Vojvotkinja se za ovu prigodu modno uskladila s mjestom događanja. Nosila je jednostavnu pamučnu svijetloplavu haljinu britanske dizajnerice Emilije Wickstead s uzorkom ruže. Haljina je dio ekskluzivne capsule kolekcije koju je Emilia pripremila u suradnji sa stranicom Net-a-Porter.

Catherine u haljini Emilije Wickstead i platformama brenda Monsoon Catherine u haljini Emilije Wickstead i platformama brenda Monsoon (Foto: Getty Images)

Kada je u pitanju obuća, Catherine je posegnula za svojim omiljenim cipelama. U pitanju su bež espadrile s platformom brenda Monsoon koje redovito nosi od travnja 2016. godine, kada ih je prvi put pokazala na indijskoj turneji.

Vojvotkinja je platforme brenda Monsoon prvi put nosila u travnju 2016. u Indiji Vojvotkinja je platforme brenda Monsoon prvi put nosila u travnju 2016. u Indiji (Foto: Getty Images)

Poznato je da Catherine obožava plaftorme i otkako se pojavljuje u javnosti, redovito je viđamo u njima. Navodno to ne odobrava britanska kraljica Elizabeta II. koja nije ljubiteljica tog modela obuće, ali očito je da se vojvotkinja time ne zamara i ne odustaje od svojih omiljenih cipela, što god kraljica (ili modni znalci) mislili o tome.

Catherine se od platformi nije odvajala ni dan uoči svog vjenčanja 2011. godine Catherine se od platformi nije odvajala ni dan uoči svog vjenčanja 2011. godine (Foto: Getty Images)

AKO UMJESTO PLATFORMI VIŠE VOLITE KLASIČNE ŠTIKLE, POGLEDAJTE NOVE MODELE IZ JESENSKIH KOLEKCIJA:

Od 139 kuna: 10 modela salonki u kojima ženske noge izgledaju wow Cipele u boji kože vizualno produžuju noge Salonke u boji kože - 5 Salonke u boji kože - 1 +7 Salonke u boji kože - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju