Ples sa zvijezdama ovoga nas proljeća uvodi u čarobni svijet plesa i dobre zabave. Zvijezde i njihovi mentori svake nedjelje pripremaju fantastične točke i pomiču vlastite granice, a gledateljima na male ekrane donose umjetnost u svim oblicima.

Galerija Gabriela Pilić Gabriela Pilić Gabriela Pilić +4 Gabriela Pilić

Jedna od favoritkinja je Gabriela Pilić, trenerica i višestruka državna prvakinja u plesu, koja ove sezone mentorira televizijskog voditelja Franu Ridjana.

Zvijezde uz Gabrielu uvijek dolaze do trona, a to nam je pokazala i u prošle dvije sezone, kad je pobijedila sa Slavkom Sobinom i osigurala polufinale s Marko Petrićem.

Osim što osvaja plesni podij, Gabriela je osvojila i zagrebačku špicu, kojom je prošetala u jednostavnoj, a tako dobroj modnoj kombinaciji.

Gabriela Pilić Gabriela Pilić (Foto: Zadovoljna.hr)

Bazu njezina outfita čine Zarine traperice ravnog kroja koje je odlično iskombinirala s bijelom košuljom, fleksibilnim komadom koji istovremeno može biti casual, ali i elegantan.

Kombinacija plavih traperica i bijele košulje uvijek je pun pogodak, a s bež balonerom stvorila je savršenu bazu proljetne capsule kolekcije. 

 Kombinaciju je začinila modnim dodacima, od kojih su se posebno istaknule sunčane naočale brenda Valentino i smeđa torbica.

Gabriela Pilić Gabriela Pilić (Foto: Zadovoljna.hr)

Moj stil varira od mog raspoloženja. Opisala bih ga kao basic with a twist. Volim se odjenuti jednostavno i elegantno i to začiniti nekim upečatljivim komadom. Seksi i elegantno, misao je vodilja kod odjevanja, opisala nam je svoj modni stil Gabriela.

Gabriela Pilić Gabriela Pilić (Foto: Zadovoljna.hr)

Najdraže joj je, kaže, tijekom ljeta nositi lepršave duge haljine koje nigdje ne stežu, a opet naglase ženstvenu figuru. Kao tri najdraža odjevna predmeta izdvojila nam je badić, pareo i sunčane naočale, a zadnjih nekoliko godina razvila je modnu ljubav prema balonerima.

Najbolji modni savjet kojim se vodim je nositi odjevne predmete koji odgovaraju mojoj liniji tijela. Trebamo prihvatiti da nam neki predmeti jednostavno ne stoje kako smo zamislili. Znate kako je rekla Coco Chanel "Ljepota započinje u trenutku kad mi odlučimo biti mi“.

Baloner, bijela majica kratkih rukava i suknja dio su proljetne modne kapsule Proljetna garderoba: 25 komada s kojima možete izdržati cijelu sezonu

Za kraj nam je Gabriela priznala da očekuje puno i od ove sezone. Bez lažne skromnosti – smatra da je dobra mentorica, ali da su za njihov uspjeh zaslužne i zvijezde koje je mentorirala.

Da je imala nešto lošije kandidate, priznaje, možda ne bi tako daleko dogurali.

Poznavajući njihov talent, rad i trud, vjerujemo da će Gabriela i Frano još dugo velikom pozornicom širiti svoju pozitivnu energiju.

Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 3 (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju