U hladnim blagdanskim danima i večerima, osim zagrljaja drage osobe najdraži 'grijači' duha i tijela su mirisni čajevi. Za dobro raspoloženje pobrinut će se ne samo okus već i miris limuna, đumbira ili čokolade koji se kriju u čajevima 'Christmas Yogi Tea' čijih pet paketa stižu na adrese naših čitateljica

Biljke i začini mogu biti vrlo djelotvorni u očuvanju dobrog zdravlja, a upravo tu sjajnu kombinaciju možete pronaći u Yogi tea čajevima.

Ovi napitci vrhunske, ekološke kvalitete, obogaćeni začinima, te spravljeni po tradicionalnim recepturama, pomažu održati prirodnu ravnotežu organizma. U hladnijim danima rado ćete posegnuti za toplom i mirisnom šalicom čaja. Bez obzira radi li se o napitku za uspješan početak dana, oporavak od fizičkih aktivnosti ili jednostavno potrebi za umirenjem, bogata Yogi tea ponuda zadovoljit će sve potrebe i ukuse.

Ljubitelje i dobre poznavatelje čajeva vjerojatno će oduševiti okusi ruže ili mandarine. Žene će zasigurno brzo otkriti čajeve namijenjene baš njima; Ženski čaj, Žensku energiju ili Žensku ravnotežu.

Inspirativni nazivi nekih od njih kao što su Dobro raspoloženje i Vječna mladost pronaći će svoje obo, đumbirožavatelje, a ako ste izloženi svakodnevnom stresu za vas je pravi odabir čaj Duboko diši.

>> 5 napitaka od kojih smo pametniji

Za nadolazeće blagdane poklonite sebi ili dragim osobama poseban Christmas Yogi tea u kojem se nalazi više okusa kao što su Đumbir i hibiskus, Rooibos, Slatki čili, Čokolada, Sladič, Jamajka, Dobro raspoloženje, Grijač srca, Đumbir i limun, Čaj za laku noć i Crni čaj i uživajte u mirisnom doživljaju.

Sretne dobitnice čajeva su Sara Kovač, Nikolina Milković, Tatjana Nikolić, Diana Petric i Sanja Novosel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju