Martina Tomčić i Sandra Bagarić u ovotjednoj zdravoj kuhinji odlučili su pripremiti sočan komad mesa. Pri tome su se odlučile za pomalo neuobičajenog saveznika za pripremu mesnatih jela - med.
Za pripremu paca ili tek premaza kojim ćete obložiti meso prije pečenja uz med čine maslinovo ulje, češnjak, Worchester umak, žličica jabučnog octa te soli i curryja.
>> Kuhajte s divama: Zdrava pizza i mirisni puding
Kao prilog dive su pripremile batat, odnosno slatki krumpir obilat hranjivim tvarima te mrkvu. Nakon što ih popržite na ulju, ostavite ih na papirnatom ubrusu kako bi se upio višak masnoće.
Za brzi desert Martina i Sandra pripremile su semifredo od posnog sira, soka pola naranče i pola limuna te tučenog slatkog vrhnja.
Uz umak od maline i jestivu dekoraciju u svega nekoliko minuta gotov je lagani i osvježavajući desert.
Više u In Magazinu