Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Dive u kuhinji: Sočno meso i lagani desert

08-05-2010 Piše In Magazin
komentari

Glazbene dive Martina Tomčić i Sandra Bagarić ponovno su uživale kuhajući zdrave i fine obroke. Ovoga puta na jelovniku bilo je meso i desert od sira koje povezuje jedna zdrava namirnica - med

Martina Tomčić i Sandra Bagarić u ovotjednoj zdravoj kuhinji odlučili su pripremiti sočan komad mesa. Pri tome su se odlučile za pomalo neuobičajenog saveznika za pripremu mesnatih jela - med.

U trendu Čestitke: Sretan Božić Sretan Božić! Sretan Božić! Preuzmite ove čestitke i pošaljite ih dragim ljudima za Božić Ana Gruica Uglešić uvijek mami pažnju svojim modnim izborima Cjenovno prihvatljiva Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji Tri ljepotice iz Zagreba u najtraženijim hlačama NEMAJU KONKURENCIJE Tri gracije iz Zagreba potvrdile koje su hlače najtraženije, bilo ljeto ili zima

Za pripremu paca ili tek premaza kojim ćete obložiti meso prije pečenja uz med čine maslinovo ulje, češnjak, Worchester umak, žličica jabučnog octa te soli i curryja.

>> Kuhajte s divama: Zdrava pizza i mirisni puding

Kao prilog dive su pripremile batat, odnosno slatki krumpir obilat hranjivim tvarima te mrkvu. Nakon što ih popržite na ulju, ostavite ih na papirnatom ubrusu kako bi se upio višak masnoće.

Za brzi desert Martina i Sandra pripremile su semifredo od posnog sira, soka pola naranče i pola limuna te tučenog slatkog vrhnja.

Uz umak od maline i jestivu dekoraciju u svega nekoliko minuta gotov je lagani i osvježavajući desert.

Više u In Magazinu

Pročitaj još
Pročitaj još