'Ukoliko želite uistinu odličnu i brzu hranu, morate učiniti točno ono što vam kažem. Reći ću vam što da radite, što da kupite, kada da uključite pećnicu i kako da pripremite ta jela. Ako pozorno slušate, na vašem stolu naći će se prekrasne stvari za manje od pola sata', tvrdi Jamie Oliver

'Jamie Oliver's 30 Minute Meals' energični je serijal temeljitih instrukcija Jamieja Olivera za ljude koji nemaju inspiraciju u kulinarstvu. U 40 polusatnih nastavaka koje od 24. ožujka možete gledati na Doma TV Jamie priprema glavna jela, ukusne priloge i salate, pudinge i osvježavajuća pića – dodajući svoj potpis svakom elementu.

>> Slasni obroci: Užitak za vaša nepca!

>> Glamurozni kolač vrijedan pažnje

Kroz ovaj serijal nastavlja svoju misiju poboljšanja kvalitete života ljudi putem hrane, a ovaj put pomaže im riješiti probleme pomanjkanja samopouzdanja u kuhinji i nedostatka vremena.

Jela su okrenuta obiteljima i neizmjerno zanimljiva. Recepti donose na obiteljski stol jela sjeverne Italije, klasična jela i cijelu paletu ostalih nevjerojatnih jela inspiriranih Jamiejevim putovanjima.

Svaka epizoda ovog serijala vodi gledatelja kroz korake potrebne za pripremu kompletnog jela od samog početka u svega 30 minuta. Priprema recepata odigrava se u realnom vremenu što, uz precizne upute, gledateljima omogućuje da u svojim kuhinjama pripreme isto jelo.

Ono što ovaj serijal Jamieja Olivera čini drugačijim od dosadašnjih je fokus na odnos s hranom i gledateljima. Nijedan recept nije ponovljen, a jela pripremljena u ovom serijalu zasigurno će udahnuti novi život u kuhanju najiskusnijih kuhara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju