Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

Kraljevski sendvič s prepeličjim jajem, pancetom i endivijom

06-04-2011 Piše Zadovoljna
komentari

Doručak je najvažniji obrok u danu koji se zbog obaveza gotovo uvijek sprema na brzinu, no vikendom se situacija mijenja i vrijeme je za kraljevski doručak kakav pripremaju kandidati MasterChefa

U trendu Ana Maslać Plenković poput princeze Ana Maslać Plenković izgleda spektakularno – evo zašto je njezin pariški stajling pun pogodak Vjenčići s malinama Odličan recept! Nikad dosta ideja za božićne kolače! Pogledajte ove vjenčiće, jednostavno ih je pripremiti Ulična moda crnka u sakou predimenzionirane siluete Zagreb 2025. - 2 Dašak visoke mode Crnka sa zagrebačke špice nosi fantastične čizme, ali teško je skrenuti pogled s njezinih ramena

Uz kraljevski okus ova poslastica za nepce ima i kraljevski izgled. Namirnice koje su vam potrebne za njegovu izradu imate u kuhinji, provjerite kako to radi kandidat MasterChefa Matija Nikolić i bacite se na posao.

>> Kuhajte s MasterChefom: Amur s koricom od badema i palentom

Napraviti smjesu od zobi, žumanjka i belgijske endivije. Modelirajte ju u pravilne oblike i ispecite na tavi. Pancetu zapecite u pećnici sve dok ne postane hrskava. Napravite umak od mascarponea, jogurta i malo belgijske endivije posolite i popaprite po želji.

Blanširajte rajčicu te ju ogulite i sitno nasjeckajte zajedno s endivijom. Pomiješajte sa začinima i maslinovim uljem te složite na tanjur u slojevima. Prepeličja jaja specite i skuhajte te dekorirajte po želji.

Više na novatv.hr/masterchef!

Pročitaj još
Pročitaj još