Puretina je tradicionalna blagdanska namirnica koju vrlo često srećemo u svakodnevnom životu. Lako je dostupna, zdrava i cjenovno prihvatljiva. Mate Janković pripremio je još jednu poslasticu koja će vam se sigurno svidjeti

'Na blagdanskim stolovima poslužuje se uglavnom cijela pečena ili u raznim varijantama punjenih prsa. Za ovaj recept odlučio sam se za nešto kompleksniju, ali u isto vrijeme i jednostavnu pripremu purećih prsa' objašnjava Mate Janković.

>> Mate Janković otkrio svoju verziju Waldorf salate

Jelo može prezentacijski oduševiti gosta, a ima odmak od tradicije iako su namirnice vrlo tradicionalne. Palenta je klasičan prilog, ali karamelizirani luk i kruška jelu daju dašak avanture. Probajte jelo kod kuće i poslužite ga za glavno jelo u svečanim prilikama. Gosti će vam biti zahvalni.

>> Mate Janković priprema vrhunski blagdanski recept!

Sve što vam je potrebno su pureća prsa, svježa kobasica, palenta, luk, kruška i malo maslaca, a kako teče priprema, kako poslužiti ovo ukusno i domišljato jelo kao i cijeli recept doznajte OVDJE.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju