U sklopu projekta "Okusi domaće" Mercatorovi kupci su diljem Hrvatske u desetak dana degustirali i glasovali za najukusniji kruh u izboru od tri, pripravljenih s tradicionalnim sastojcima pojedine regije.

U sklopu projekta "Okusi domaće" Mercatorovi kupci su diljem Hrvatske u desetak dana degustirali i glasovali za najukusniji kruh u izboru od tri, pripravljenih s tradicionalnim sastojcima pojedine regije. Glasovalo je 20.000 posjetitelja, a pobjedničke vrste kruha sada postaju i dijelom stalne ponude Mercatora. Zagrepčani su najviše glasova dali velikoj peki od pšeničnog raženog brašna, sa sjemenkama suncokreta. Velika peka izvrsno ide uz sva jela od mesa i slatkovodne ribe te namaze napravljene od gusijih ili pačijih jetrica kao i one koji se rade uz dodatak češnjaka, luka vlasca, peršina.

Projekt "Okusi domaće", nakon izbora kupaca za najbolji regionalni kruh nastavlja sa svježim mesom i promocijom kvalitete. U ponudi Mercatora i Getroa je 80 posto svježeg mesa iz domaćeg uzgoja lokalno priznatih dobavljača. Stoga pratite i dalje projekt "Okusi domaće" te u narednim tjednima saznajte sve što morate znati o mesu, njegovoj kvaliteti i načinu pripreme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju