Preslatki David Vida nije se odvajao od svog novog traktorčića na velikom slavlju u čast njegovu ocu Domagoju Vidi u Donjem Miholjcu. Crveni traktor ukrašen bijelim kockicama, motivom dresa naših Vatrenih, tada su vidjeli i mnogi mališani koji su također poželjeli imati takvu igračku. I neće sve ostati samo na želji jer je Davidov traktorčić postao toliko popularan da je u prodaju pušten model traktora CRO EDITION, gotovo isti kakav ima i sin svjetskog viceprvaka Domagoja Vide.

Galerija Dječji traktorčić s natpisom CRO EDITION Traktor iz trgovine Agrotoys vozi i David Vida, sin nogometaša Davida Vide +0 Malena zvijezda u svom traktoru  

Ponesena velikim uspjehom naših nogometaša i silnim slavljem u Hrvatskoj, ni trgovina igračaka Agrotoys nije mogla odoljeti navijačkom ludilu. Ponosni na svjetske viceprvake u nogometu, željeli su im to pokazati s posebnim izdanjem CRO EDITION traktora za djecu koji se može kupiti u njihovoj internetskoj trgovini ili u fizičkoj trgovini smještenoj u Satnici Đakovačkoj.

Traktorčić Davida Vide postao je toliko popularan da je u prodaju pušten CRO EDITION model traktora, gotovo isti kakav ima i sin svjetskog viceprvaka Domagoja Vide



Specijalno izdanje traktora i prikolice Rolly Toys, koji se proizvodi u Njemačkoj, s navijačkim kockicama i natpisom CRO EDITION pogodano je za djecu od 3 do 5 godina, ali i stariju, te ima garanciju od tri godine. Cijena traktora iznosi 949 kuna.

Isti takav traktor, samo s drugim natpisom, VIDA 21, vozi i David Vida, sin nogometaša Domagoja Vide, koji je traktor dobio na poklon na velikom slavlju koje će stanovnici Donjeg Miholjca zauvijek pamtiti.

S obzirom na to da u našoj trgovini nemamo ništa što bi bilo prikladno za njegova tatu Domagoja, odlučili smo malom Davidu, koji je i sam postao zvijezda, pokloniti nešto, a traktor s kockicama činio se baš prikladnom idejom. Domagoja Vidu u našoj trgovini poznajemo i osobno, svom sinu Davidu može kupiti što god on poželi, ali ovo je bilo od srca, govori Tomislav Vujanović, vlasnik trgovine igračaka Agrotoys.

Upravo ih je Davidovo oduševljenje igračkom potaknulo da u prodaju puste model traktora CRO EDITION kako bi i druga dječica uživala u navijačkom veselju i posebnom navijačkom traktorčiću napravljenom u spomen na veliki uspjeh Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju