Tuširanje je ritual kojim neki počinju, a neki završavaju dan. Puno puta ste nakon tuširanja sigurno pomislili kako se osjećate kao novi čovjek.

Galerija Žena se tušira Balea kremasti gel za tuširanje mlaćenica i limun, 7,90 kn L'occitane lavandin gel za tuširanje, 120,50 kn +4 Yves Rocher gel za tuširanje mango-korijander, 39 kn

Ono što tuširanje čini dodatno posebnim su mirisni gelovi za tuširanje koje obožavamo osjetiti na koži.

Sada kada se kolovoz bliži svome kraju i kada su za mnoge odlasci na more nešto što će morati pričekati iduću godinu, dobro je znati da postoje gelovi za tuširanje zahvaljujući kojima ljeto, barem u našoj kupaonici, može još dugo trajati.

Oni mirišu na kokos, mango, citruse, lavandu... i mirisom podsjećaju na najljepše sunčane ljetne dane. Istovremeno njeguju kožu i čine je mekanom i nježnom.

Žena nanosi ulje za kosu Šest ulja za opravak kose i kože nakon ljeta

U našoj galeriji i nastavku teksta izdvojili smo sedam takvih gelova za tuširanje s kojima će ljeto potrajati duže i koji će nas s dolaskom jeseni podsjećati na najsunčanije dane.

Balea kremasti gel za tuširanje – mlaćenica i limun

Ovaj gel s mlaćenicom i limunom ima slatko voćni miris i kremastu formulu, a kažu hidratizira i ostavlja svilenkasto mekom.

Balea kremasti gel za tuširanje mlaćenica i limun, 7,90 kn Balea kremasti gel za tuširanje mlaćenica i limun, 7,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

L'Occitane lavandin gel za tuširanje

Lavandin gel za tuširanje obogaćen je eteričnim uljem prave lavande, a kožu čisti nježno i bez isušivanja te je ostavlja profinjeno namirisanom osvježavajućim mirisom lavande.

L'occitane lavandin gel za tuširanje, 120,50 kn L'occitane lavandin gel za tuširanje, 120,50 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Yves Rocher gel za tuširanje mango-korijander

Ovaj energetski gel za tuširanje pod tušem će vam osgurati osjećaj vitalnosti. Koža će nakon tuširanja biti nježno očišćena i mirisna.

Yves Rocher gel za tuširanje mango-korijander, 39 kn Yves Rocher gel za tuširanje mango-korijander, 39 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nivea fresh blends watermelon gel za tuširanje

Ovaj gel za tuširanje s neodoljivim mirisom lubenice kožu dubinski njeguje i ostavlja glatkom na dodir te je obavija uzbudljivim voćnim mirisom.

Nivea fresh blends watermelon gel za tuširanje, 40,99 kn Nivea fresh blends watermelon gel za tuširanje, 40,99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Melvita krema za tuširanje cvjetovi badema - med lipe

Ova krema ima meku i svježu teksturu, a njezina bogata pjena nježno čisti kožu te obavija tijelo slasnim mirisom badema.

Melvita krema za tuširanje cvjetovi badema - med lipe, 69,90 kn Melvita krema za tuširanje cvjetovi badema - med lipe, 69,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Afrodita kremasti gel za tuširanje s kokosom

Kokos je jedan od onih mirisa koji nas uvijek asociraju na ljeto, a ovaj gel za tuširanje koži će pružiti cjelodnevnu intenzivnu njegu i učiniti je nevjerojatno mekom.

Afrodita kremasti gel za tuširanje s kokosom, 21,99 kn Afrodita kremasti gel za tuširanje s kokosom, 21,99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sol De Janeiro Coco Cabana Body Cream-Cleanser gel za tuširanje

Ovaj hidratantni gel za tuširanje kožu čisti i hidratizira te je ostavlja mekom i mirisnom zahvaljujući notama zelenog kokosa, tropske orhideje i pržene praline.

Sol De Janeiro Coco Cabana Body Cream-Cleanser gel za tuširanje, 155 kn Sol De Janeiro Coco Cabana Body Cream-Cleanser gel za tuširanje, 155 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju