Da cipele kojima se oštetila, odnosno ogulila potpetica ne moramo otpisati, pokazala je Ida Prester koja je na Facebooku otkrila genijalan trik za popravak oštećenih potpetica, a koji ćemo sigurno ukrasti

Pjevačica i voditeljica Ida Prester ne može se često vidjeti u cipelama s visokom uskom potpeticom, ali upravo je takav par obuće nedavno izabrala za odlazak na posao. No prije nego što ih je obula, Ida je štikle odlučila popraviti jer je potpetica bila vidljivo oguljena. Izbjegla je odlazak postolaru te se poslužila genijalnim trikom za rješenje ovog problema.

Sve što joj je za to trebalo bila je izolir-traka s kojom je oblijepila oštećeni dio i štikle su u trenu izgledale gotovo kao nove.

Izuzetno sam ponosna na ovaj izum, napisala je Ida uz fotografije na Facebooku na kojima je pokazala kako na najlakši način popraviti oštećene potpetice. Isprobajte i trik od 2 sekunde koji otkriva hoće li vam štikle biti udobne.





Pjevačica je na taj način pokazala i svoju ekonomičnost te da stare cipele ne baca već ih popravlja. Idin izum oduševio je žene koje su na Facebooku pjevačice komentirale:

Da cipele kojima se oštetila, odnosno ogulila potpetica ne moramo otpisati pokazala je Ida Prester koja je na Facebooku otkrila genijalan trik za popravak oštećenih potpetica koji ćemo sigurno ukrasti

Izolirka je najbolji prijatelj svake žene. Ja sve njome po kući popravljam, napisala je Sonja.

Ja imam jedne plave s istim problemom i već tjednima razmišljam kako da ih sredim, komentirala je Sandra.

Sad mi žao nekih cipela koje sam bacila zbog ovog, piše Tija.

Pa bome mi je otkriven cijeli novi svijet sad, oduševljena je Lidija.

Željko je pak Idi dao savjet kako da svoj izum dodatno usavrši kako bi potpetica bila bez grbica i glatka.

Drugi put nožićem olfa silver odreži strgani komad i poravnaj liniju i onda stavi selotejp.
Pročitajte i 5 grešaka zbog kojih nam gležnjače i čizme izgledaju loše.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju