U Cannesu se na premijeri filma "Elvis" pojavila i Georgina Rodriguez čija šetnja crvenih tepihom nije mogla proći neprimijećeno.

Galerija Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 3 Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 6 Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 4 +2 Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 2

Djevojka nogometaša Cristana Ronalda blistala je u dugoj dekoltiranoj srebrnoj haljini s visokim prorezom na nozi. Radi se o kreaciji s halter ovratnikom i golim leđima iza koje stoji dizajner Ali Karoui, a koja je između ostalog ukrašena i sa 120 tisuća Swarovski kristala.

Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 6 Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesuv (Foto: Guliver Image)

Lijepa Georgina kombinaciju je upotpunila odgovarajućim srebrnim sandalama s tankim remenčićima i visokom potpeticom te smaragdnozelenim naušnicama. Kosu je skupila u elegantnu punđu, s dva raspuštena pramena koja su joj uokvirila lice.

Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 Adriana Lima: Haljina koja maksimalno slavi trudničko tijelo

Ona je samo jedna od slavnih dama koje se rado vraćaju na filmski festival u Cannes, a odabir haljine za ovaj festival bio je tema i u Netflixovoj dokumentarnoj seriji "Soy Georgina" koja se bavila njezinim životom. Tada je za dolazak na 74. filmski festival u Cannesu Georgina odabrala kožnu haljinu Jean Paul Gaultiera.

Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 5 Georgina u Cannesu 2021. godine (Foto: Guliver Image)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju