Georgina Rodriguez nebrojeno je puta dokazala da zna kako privući pozornost svojim pojavljivanjem u javnosti, a učinila je to i dolaskom na crveni tepih Filmskog festivala u Venenciji.

Galerija Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji Georgina je nosila haljinu modne kuće Vetements +5 Julia Roberts u flmu Zgodna žena

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda izgledala je senzacionalno u haljini modne kuće Vetements.

Duga dekoltrana crvena haljina sa spuštenim ramenima razlog je zbog kojeg su sve oči bile uprte u zanosnu Argentinku. U gornjem dijelu naborana haljina prati liniju tijela, a od koljena se širi i krasi je raskošan šlep. Georgina je uz haljinu nosila visoke bijele rukavice, a izdanje je upotpunila upečatljivom srebrnom choker ogrlicom.

Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Očekivano, o njezinoj kombinaciji odmah su počele brujati i društvene mreže. I dok je haljina kod većine izazvala oduševljenje pa su Georginu mnogi usporedili s Julijom Roberts u flmu Zgodna žena jedan detalj naišao je na kritike.

Julia Roberts u flmu Zgodna žena Julia Roberts u flmu Zgodna žena (Foto: Profimedia)

Što je ovo???, samo je jedan od komentara na Georginin odabir obuće. Odlučila se, naime, za lakirane čizme s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom koje su mnogima bile u potpunoj suprotnosti s gornjim dijelim kombinacije.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Georgina na ovaj način vjerojatno htjela dodati pokoji centimetar visine kako bi haljina u potpunosti došla do izražaja, mnogi su se složili da su postojale puno bolje opcije.

Georgina je mnoge iznenadila odabrom obuće Georgina je mnoge iznenadila odabrom obuće (Foto: Profimedia)

U svakom slučaju, mnogi su iznijeli mišljenje kako su čizme pokvarile cijeli izgled, a svoje slaganje ili neslaganje možete izraziti u našoj anketi.

Što vi kažete na Georginin odabir obuće?

glasova:

Inače, Georgina je u Veneciju stigla na premijeru filma Enea redatelja Pietra Castellitta. Festival, na koji je zbog štrajka scenarsta i glumaca ove godine stigao manjii broj holivudskih zvijezda nego inače, završava 9. rujna.

Drama s haljinom: Što se na setu "Zgodne žene" događalo s crvenom toaletom Julije Roberts Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 3 Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 4 Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 6 +4 Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 7

Što vi kažete? Georgina Rodriguez u haljini kojoj je dio obožavatelja našao zamjerku Georgina Rodriguez Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez - 3 Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez +1 Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez

U stilu negližea: Čipkasta haljina Amal Clooney idealna za romantične duše Amal i George Clooney u Veneciji - 5 Amal i George Clooney u Veneciji - 4 Amal i George Clooney u Veneciji - 1 +3 Amal i George Clooney u Veneciji - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju