Proteklih nekoliko tjedana Project❤ je glavna tema svih razgovora, a ulaznica za ekskluzivan VIP shopping i premijeru baleta Project❤ bila je najtraženija u gradu.

Galerija Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 1 Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 2 Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 3 +10 Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK  

Sigurno je da su svi htjeli vidjeti i doživjeti ovu jedinstvenu i neponovljivu priču, stoga i ne čudi da je dan kasnije ovo događaj o kojem se priča. Upravo jučer Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pretvoreno je u #Project❤ te je to prvi put da je za jedan događaj pod vodstvom ravnatelja Baleta HNK-a Leonarda Jakovine osmišljena i koreografirana kratka baletna izvedba #Project❤.

Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 2 Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Da se ljubav zbilja može najbolje ispričati bez ijedne riječi, tek pogledima i pokretima, u jedinstvenoj baletnoj izvedbi dočarali su nacionalni prvak baleta zagrebačkog HNK-a Tomislav Petranović i prvakinja baleta zagrebačkog HNK-a Iva Vitić Gameiro.

Giambattista Valli x H&M kolekcija bit će dostupna u H&M trgovini na Cvjetnom u Zagrebu kao i na hm.com 7. studenog

Okosnica baletne izvedbe na daskama zagrebačkog HNK-a pretočila je tako sve emocije u plesni pokret i dočarala sve nedodirljive i riječima neobjašnjive strane ljubavi - i nemir i sigurnost, i žudnju i rastanak, ispričala je priču o ljubavi kao osjećaju koji prodire duboko i iza sebe ostavlja neizbrisiv trag.

Nova H&M dizajnerska suradnja s Giambattistom Vallijem - 2 Giambattista Valli x H&M: Kolekcija svečanih haljina stvorene da ostave dojam

Odjeveni u odjeću iz Giambattista Valli x H&M kolekcije, na središnjoj pozornici HNK-a, Tomislav i Iva ispričali su ljubav pokretima, bez ijedne riječi. Baletna izvedba #Project❤ izazvala je erupciju oduševljenja među svim posjetiteljima, što potvrđuje dugotrajan aplauz i ovacije. Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunilo je HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel-druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Stringsa.

Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 14 Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Ovaj kulturno-modni događaj sezone nisu propustila brojna imena društvenog života poput Đurđe Tedeschi, Lejle Filipović, Nike Turković, Ive Radić, Ive Mihalić, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Harmander, Mirne Zidarić, Barbare Kolar, Borne Kotromanić, Semente Rajhard, Katarine Baban, Martine Stjepanović, Nine Mije Čikeš, Kristine Bradač, Antonije Stupar Jurkin, Vanje Halilović, Nevene Rendeli i brojnih drugih. Bila je ovo nesumnjivo noć za pamćenje i događaj koji će se još dugo prepričavati.

Nove vjenčanice iz H&M-a za ženske figure od broja 32 do 46 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 1 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 4 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 2 +0 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 3

Giambattisa Valli dizajner je kojeg obožavaju žene sa stilom svih godina, poznatih kao Valli djevojke. Dizajner do sada nikada nije dizajnirao mušku kolekciju, što znači da je ova Giambattista Valli x H&M kolekcija njegova debitantska. Ovo je prvi put da će Valli djevojke upoznati Valli momke: koji su očekivano slobodnog duha, jedinstveni, ekscentrični i eklektični.

Giambattista Valli x H&M kolekcija - koja uključuje ženske i muške odjevne predmete i modne dodatke - bit će dostupna u H&M trgovini na Cvjetnom trgu u Zagrebu, kao i na hm.com 7. studenog ove godine.

Predstavljanje kolekcije Giambattista Valli x H&M u zagrebačkom HNK-u - 9 Odjeveni u odjeću iz Giambattista Valli x H&M kolekcije, na središnjoj pozornici HNK, Tomislav Petranović i Iva Vitić Gameiro ispričali su ljubav pokretima, bez ijedne riječi (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju