U web-trgovini švedskog high street brenda H&M mogu se naći i vjenčanice, a ponudu su nedavno obogatili s tri nova modela.

Galerija

 

Tražite li svoju savršenu vjenčanicu, svakako provjerite ponudu za mladenke u web-trgovini H&M. Uz već postojeće, popularni brend ima tri nova modela vjenčanica koji će lijepo pristajati različitim građama tijela, a cijene se kreću od 1325 do 1843 kune.

U web-trgovini švedskog high street brenda H&M mogu se naći i vjenčanice, a ponudu su nedavno obogatili s tri nova modela.

Svaka vjenčanica dolazi u osam konfekcijskih veličina, od broja 32 do 46, pa ih mogu nositi i mladenke sitne i putenije građe. Sva tri modela imaju lepršavi, odnosno voluminozniji donji dio, što većina mladenki i želi kada traži idealnu haljinu za vjenčanje, a od materijala tu su saten, til, čipka i lagani poliester. Za dodatnu udobnost, dva modela u svom sastavu imaju i malo elastina.

Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 4
H&M, 1843 kn (Foto: H&M)

Otvorenija leđa, veliki trend kod vjenčanica, prisutna su kod sve tri vjenčanice, dva modela imaju naramenice, dok se jedan ističe romantičnim čipkastim rukavima.

Nove H&M-ove vjenčanice odličan su izbor za razne ukuse i stilove vjenčanja, a uz prave modne dodatke svaka mladenka svoj look može učiniti jedinstvenim i posebnim.

Pogledajte i sedam modela vjenčanica za svaki oblik tijela:

Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela