U web-trgovini švedskog high street brenda H&M mogu se naći i vjenčanice, a ponudu su nedavno obogatili s tri nova modela.

Galerija Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 1 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 4 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 2 +0 H&M, 1473 kn  

Tražite li svoju savršenu vjenčanicu, svakako provjerite ponudu za mladenke u web-trgovini H&M. Uz već postojeće, popularni brend ima tri nova modela vjenčanica koji će lijepo pristajati različitim građama tijela, a cijene se kreću od 1325 do 1843 kune.

U web-trgovini švedskog high street brenda H&M mogu se naći i vjenčanice, a ponudu su nedavno obogatili s tri nova modela.

Svaka vjenčanica dolazi u osam konfekcijskih veličina, od broja 32 do 46, pa ih mogu nositi i mladenke sitne i putenije građe. Sva tri modela imaju lepršavi, odnosno voluminozniji donji dio, što većina mladenki i želi kada traži idealnu haljinu za vjenčanje, a od materijala tu su saten, til, čipka i lagani poliester. Za dodatnu udobnost, dva modela u svom sastavu imaju i malo elastina.

Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 4 H&M, 1843 kn (Foto: H&M)

\'Konzervativne\' vjenčanice poznatih dama - 5 Drugačiji izbor: Vjenčanice koje "prkose" željama hrvatskih mladenki

Vjenčanica brenda Grace Loves Lace Odvažnije od golih leđa: Trend u svijetu vjenčanica koji će vladati 2019. godinom

Otvorenija leđa, veliki trend kod vjenčanica, prisutna su kod sve tri vjenčanice, dva modela imaju naramenice, dok se jedan ističe romantičnim čipkastim rukavima.

Nove H&M-ove vjenčanice odličan su izbor za razne ukuse i stilove vjenčanja, a uz prave modne dodatke svaka mladenka svoj look može učiniti jedinstvenim i posebnim.

Pogledajte i sedam modela vjenčanica za svaki oblik tijela:

Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela Svaka mladenka pažljivo će izabrati svoju savršenu vjenčanicu Vjenčanica čiji kroj odlično pristaje ženam kruškolike građe tijela Vjenčanica čiji kroj odlično pristaje ženama s velikim grudima +4 Vjenčanica čiji kroj odlično pristaje ženama punije građe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju