Još 1901. Gillette je izumio brijač sa zaštitom oštrica koji je u potpunosti promijenio muško brijanje i doveo do osnutka nove kompanije posvećene glatkoj koži. Sto godina kasnije ista ta kompanija predstavila je brijač Gillette Venus koji je zauvijek promijenio žensko brijanje.

Iako je Venus utemeljen na bogatom nasljeđu Gilletteove obitelji, ne radi se o muškom brijaču u ružičastoj boji! Osmišljen upravo za žene i način na koji se one briju, Venus Original postavio je standarde ženskog brijanja. Svojom zaobljenom pokretljivom glavom lijepo savladava ženstvene obline, a zahvaljujući posebno oblikovanoj dršci Soft Grip® prirodno sjedi u ženskoj ruci.

Zaštitni jastučići štite od posjekotina, dok pojedinačno prilagodljive oštrice čine brijanje bržim. Svaki sljedeći ženski brijač razvijen je na istom principu, s dubinskim razumijevanjem onoga što treba sačinjavati ženski brijač. Ne čudi stoga da je Venus marka broj 1 za žensko brijanje na svijetu!

Kako mnogo žena zbog čestog brijanja u ljetnim danima ima osjetljivu kožu, Gillette Venus donio je na tržište novi ženski brijač Gillette Venus Divine Sensitive! On ima tri oštrice s premazom za ugodno brijanje te trakice za intenzivno vlaženje kože s dodatkom malo biljnih ulja za glatko i ugodno brijanje.

Značajke i benefiti koje vam donosi ovaj brijač su:

• Temeljito i ugodno, odlično za osjetljivu kožu
• Ženski brijač s 3 oštrice koje prate konture tijela
• Vlažna trakica obogaćena biljnim uljima omogućuje nevjerojatno klizanje brijača i temeljito, glatko brijanje
• Pokretljiva, zaobljena glava lako se prilagođava područjima koja je teže obrijati
• Sve zamjenske britvice Venus mogu se koristiti sa svim drškama Venus, osim Simply Venus

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju