Novi list koji ćemo okrenuti kad ponoć otkuca itekako zaslužuje da ga pozdravimo u blještavilu šljokica. Inspirirajte se i pronađite idealne kombinacije koje će ulazak u 2024. učiniti nevjerojatnim i dati nam dozu samopouzdanja zbog koje ćemo zračiti posebnim sjajem.

Galerija C&A bijela vesta bez rukava 25,99 € C&A hlače 49,99 € C&A muški blejzer 89,99 € +18 C&A crna suknja od svile 29,99 €

Bez obzira na to imate li u planu novogodišnju noć provesti na ludom partyju okruženi ekipom ili pak na mirnom slavlju u domaćoj atmosferi, najvažnija noć u godini savršena je prilika da zablistamo u punom sjaju. Neka vaša odjevna kombinacija odražava sjaj koji osjećate iznutra, a iskrice na odjeći neka postanu refleksija vašeg samopouzdanja i odvažnosti dok nestrpljivo iščekujete ponoć.

Svjetlucave tkanine, elegantni krojevi i efektni detalji na dočeku 2024. godine bit će apsolutni must have. Bez obzira na to jeste li ljubitelj metalik nijansi, čipke, šljokica ili pak klasične crne, neka vaša odjevna kombinacija zasja poput vatrometa i označi početak nečega posebnog.

Ako se još niste odlučili za savršenu kombinaciju u kojoj ćete plijeniti pozornost, C&A blagdanska kolekcija puna je svečanih komada koji prizivaju na slavlje, a inspirirati se možete u našoj galeriji.

Odvažan metalik sjaj ili kombinacije u kojoj dominira čipka

Za dozu sofisticiranosti i moderne elegancije odaberite haljinu, kombinezon ili košulju s metalik sjajem. Srebrne i zlatne nijanse dodatno će stvoriti efekt sjaja koji će privući pozornost na vas čim zakoračite na plesni podij. Uz decentni nakit, klasičnu torbicu i elegantne sandale koje će smiriti tu razigranu kombinaciju, spremni ste za ludu proslavu u kombinaciji s kojom je lako istaknuti se u masi.

C&A metalik košulja 29,99 € C&A metalik košulja 29,99 € Foto: PR

Za sve romantičarke koje vole igrati na sigurno, kombinacije u kojima dominiraju komadi od čipke ili samo decentni detalji koji podižu cijelu kombinaciju bit će pun pogodak. Upotpunite stajling decentnim naušnicama i elegantnom metalik torbicom. Ako još uvijek niste razmislili o frizuri, glamurozni i svjetlucavi rajfovi za kosu idealni su detalji kojima je toliko jednostavno dodatno podići svaku kombinaciju.

C&A crni svjetlucavi rajf 9,99 € C&A crni svjetlucavi rajf 9,99 € Foto: PR

Svjetlucavi efekt za bezvremensku eleganciju koja izaziva divljenje

Crni sako ili hlače zasigurno nikad neće izaći iz mode, a dodate li im efekt svjetlucanja, u trenu dobivate kombinaciju bezvremenske elegancije koja će u novogodišnjoj noći mamiti uzdahe. U raznolikoj C&A kolekciji koja priziva slavlja potražite komade sa svjetlucavim efektom koji odišu bezvremenskom elegancijom i izazivaju divljenje. Birajte komade s diskretnim šljokicama za suptilan, ali upečatljiv sjaj. Kombinirajte ih s crnim sandalama i statement detaljem koji će dodatno naglasiti vašu odvažnost.

Glamurozna haljina u smaragdno zelenoj već na prvu odaje dojam luksuza Glamurozna haljina u smaragdno zelenoj već na prvu odaje dojam luksuza Foto: PR

Ove sezone smaragdno zelena i tamno crvena boja dominiraju modnim pistama. Glamurozna haljina u tim bojama već na prvu odaje dojam luksuza i pruža priliku da da zablistamo poput dragog kamenja. U C&A kolekciji pronaći možete svjetlucave haljine koje prate lijinu tijela ili pak midi haljinu s V-izrezom uz koju će savršeno pristajati čizmice ili elegantne salonke.

Satenske ili svilene kombinacije za profinjenost koja osvaja

Spojite udobnost pliša s luksuzom satena kombinirajući plišani sako sa satenskom suknjom ili pak bluzom za ženstvenu kombinaciju koja odiše nježnošću. Dok pliš stvara osjećaj topline i ugode, satenska bluza dodaje dašak profinjenosti, koja u novogodišnjoj noći nikako neće ostati neprimijećena. Struk dodatno možete naglasiti remenom, a cijelu kombinaciju lako je podići uz elegantan broš ili pak decentni komad nakita.

C&A blejzer 69,99 € C&A blejzer 69,99 € Foto: PR

Mekoća ili elegancija pliša ne moraju biti rezervirani samo za žensku modu, u blagdanskoj C&A kolekciji, koja priziva novogodišnju noć i slavlje koje se pamti, možete pronaći i odvažne muške komade od pliša koji će izazivati wow efekt. Ako vaša jača polovica voli igrati na sigurno, predložite mu da elegantnu i jednostavnu bijelu košulju kombinira s kravatom ili mašnom.

Bez obzira na to volite li riskirati kad su kombinacije u pitanju ili radije birate klasične komade, neka vaša odjeća u kojoj dočekujete ponoć bude odraz vaše unutarnje snage, samopouzdanja i profinjenosti, koji će vas pratiti tijekom cijele sljedeće godine. Uđite u Novu godinu okruženi najmilijima u kombinaciji koja plijeni pozornost i uživajte u iščekivanju svega onoga što je pred vama.
 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom C&A po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju