Od najranije dobi čitanje ostavlja nevjerojatan utjecaj na razvoj svakog mališana. Edukativnom pričom u kojoj su upravo oni glavni junaci zabavne pustolovine, osim što će otkrivati tajne svog zavičaja, kroz igru i zabavu usvajat će važne životne vrijednosti.

 Čitanje je čarobni most koji mališane povezuje sa svijetom priča i mašte i već od najranije dobi ima nevjerojatan utjecaj na njihov razvoj. Osim komunikacijskih vještina i pažnje, mališani će postupno usvajati važne životne vrijednosti poput empatije, poštovanja, hrabrosti i prijateljstva. S osobom koja čita djetetu ono stvara neraskidivu emocionalnu vezu. Edukativne, jednostavne i tople priče lako razumljive svakom mališanu idealna su prilika za usvajanje navike čitanja, koja će im tijekom života biti iznimno važna.

Lidlova personalizirana slikovnica Tajne moga zavičaja

Za sve mališane koji su spremni uskočiti u avanturu u kojoj će otkriti tajne hrvatskih zavičaja: brežuljkastog, nizinskog, gorskog i primorskog, Lidl je osmislio kreativne, tople, zabavne i poučne personalizirane priče u kojima će uživati i roditelji i djeca.

Koje dvorce skriva brežuljkasti zavičaj, kojih je sve životinja dom nizinski zavičaj i po čemu su posebne gorska i primorska Hrvatska, mališani mogu naučiti kroz 28 stranica slikovnice Tajne moga zavičaja u kojoj su oni glavni istraživači. Putovat će Hrvatskom i saznati više od 100 zanimljivih činjenica o Lijepoj Našoj.

Personalizirana slikovnica Tajne moga zavičaja Personalizirana slikovnica Tajne moga zavičaja Foto: LIDL

S više od 6 tisuća kombinacija boja kože, kose, očiju i frizura s lakoćom se može kreirati lik djeteta koje se u trenu pojavljuje na naslovnici i postaje glavni junak priče. Bez obzira na to naručuju li knjigu roditelji, baka, djed ili bilo koja druga osoba, za mogućnost dodatne personalizacije postoji mogućnost unosa fotografije djeteta, kao i dodatne posvete.

Do personalizirane slikovnice jednostavno se dolazi skupljajući bodove kupovinom u Lidlu. U razdoblju od 4. rujna do 5. studenog ove godine ili do isteka zaliha, pri svakoj je kupnji potrebno skenirati Lidl Plus aplikaciju te se za svakih potrošenih 25 eura (188,36 kn) na jednom računu osvaja 1 bod. Ukupno 6 bodova potrebno je kako bi se u aplikaciji Lidl Plus preuzeo digitalni kupon s kojim se besplatno može izraditi slikovnica Tajne moga zavičaja, čija je puna cijena 33,05 € (249,02 kn). 

Sve detalje i korake koje je potrebno slijediti za narudžbu slikovnice možete pogledati i u videu. Nakon personalizacije, koja se može napraviti isključivo na web-stranici, uz slikovnicu možete odabrati i posebno, ukrasno pakiranje s kojim će otvaranje toga posebnog poklona biti još zabavnije.

Nastavite do košarice i unesite jedinstveni kod iz poklon-bona na za to predviđeno mjesto, samo nekoliko klikova dijeli vas do dolaska dostavljača koji će pokucati na vrata i uručiti vam poseban poklon koji svakom mališanu ostaje trajna i vrijedna uspomena.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom LIDL po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju