Želite li svoj jesenski look začiniti najzanimljivijim i udobnim komadom obuće, posegnite za trendi gležnjačama na debelu i optimalno visoku potpeticu. kako bi vam olakšali potragu izdvojili smo 10 modela za svačiji ukus čija se cijena kreće od 179 pa sve do 999 kuna


Jesen je sa sobom donijela brojne zanimljive modne trendove među kojima svakako prednjače gležnjače. Niske čizme do ili iznad gležnjeva postale su nezaobilazan dio svake garderobe, a brojni modeli koji se nude na tržištu mogu zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Gležnjače na optimalno visoku potpeticu zahvaljujući debljini i obliku pete garantiraju stabilan i udoban korak, ali i elegantan izgled

Iako gležnjače dolaze u raznim oblicima, odlučili smo izdvojiti one najpopularnije. Riječ je o gležnjačama na optimalno visoku, četvrtastu potpeticu koja, zahvaljujući debljini i obliku garantira stabilan i udoban korak, ali i elegantan izgled.

Želite li i vi svoj dnevni i večernji look obogatiti parom zanimljivih gležnjači, prošetali smo trgovinama i odabrali 10 najrazličitijih modela čija se cijena kreće od 179 pa sve do 999 kuna, a na vama je da odaberete onaj koji najbolje opisuje vaš stil.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju