Avon u Hrvatskoj donira 20.000kn za Avon sobe u Centru za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima “SVE za NJU!”

Avon i ove godine poziva na redovno čekiranje grudi #BOOBwatch globalnom kampanjom kojom želi potaknuti na uvijek najvažniju podršku borbi protiv ove bolesti: redovan samopregled! Grudi trebate redovno ispipavati i pregledavati #čekiraj kako bi na vrijeme uspjele primijetiti promjenu, uz obavezan odlazak doktoru.

Avon #BOOBwatch - 2 Avon #BOOBwatch - 2 Foto: PR

Avon je pripremio i pregled znakova koji će pomoći pri prepoznavanju promjena. Za sve digitalno osvještene tu je i jednostavna mobilna stranica s aplikacijom www.cekiraj.hr koja na interaktivan način omogućava da odmah isprobate i zapamtite 3 najbolja načina kako ispipati i pregledati grudi. Rak dojke najčešća je maligna bolest u žena, a ranim otkrivanjem može se izlječiti u čak 91% slučajeva!

Avon #BOOBwatch - 3 Avon #BOOBwatch - 3 Foto: PR

Ove godine Avon donira 20.000kn Udruzi “SVE za NJU!” za redovan rad Avon soba u Centru za psihološku pomoć udruge u Zagrebu. U Centru se nalaze 2 Avon sobe uvijek spremne pružiti smještaj ženama iz udaljenih mjesta za vrijeme liječenja u Zagrebu. Svi programi Centra su za korisnice su besplatni.

Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio humanitarne Avon obitelji i donirate direktno lokalnoj zajednici

Nastavljajući dugogodišnji poziv svim ženama #budizdrava, kako bi ih podsjetili koliko je važno vlastito zdravlje i svijest o prevenciji raka dojke, kampanja #BOOBwatch na moderan, jednostavan način podsjeća žene na važnost redovitih samopregleda: poziva naučiti osnovne koraka samopregleda dojke i raspoznavanje znakova moguće bolesti. Ne čekaj. #čekiraj

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju