Nakon što je Daniel Craig najavio da više neće biti najpoznatiji tajni agent, postavilo se pitanje koji će glumac biti sljedeći James Bond. Kada smo našim čitateljicama ponudili 16 potencijalnih glumaca koji bi mogli preuzeti ulogu, jedan od njih odnio je nadmoćnu pobjedu.

Galerija Tom Hardy 2018. godine Tom Hardy 2002. godine Tom Hardy 2010. godine +6 Tom Hardy 2012. godine

Čitateljice Zadovoljne u anketi su odlučile da bi novi James Bond trebao biti glumac Tom Hardy.

Danas ovaj zgodni engleski glumac slavi 45. rođendan, koji smo iskoristili kao povod da se prisjetimo kako je izgledao tijekom posljednjih dvadesetak godina karijere.

U našoj galeriji možete odmoriti oči na deset fotografija glumca rođenog 15. rujna 1977. godine.

Filmski debi imao je u filmu Ridleya Scotta "Pad crnog jastreba" iz 2001. godine. Otada je bio nominiran za Oscara za najboljeg sporednog glumca te osvojio niz nagrada, među kojima je i BAFTA-ina nagrada za zvijezdu u usponu 2011. godine.

Glumio je u cijelom nizu filmova, a uloga koja mu je donijela nominaciju za Oscara je ona u filmu "Povratnik" iz 2015. godine.

Sa suprugom Charlotte Riley 2017. godine Sa suprugom Charlotte Riley 2017. godine (Foto: Profimedia)

Glumac je od 2014. godine u braku s glumicom Charlotte Riley, s kojom ima dvoje djece. Imaju i psa, a zbog ljubavi prema životinjama glumac je sudjelovao u kampanji agencije PETA za promicanje udomljavanja kućnih ljubimaca.

Tom Hardy 2014. godine Tom Hardy 2014. godine (Foto: Profimedia)

Inače, glumčevo odrastanje obilježili su konzumacija droga i alkohola, pomoću kojih se pokušavao nositi s distimijom, oblikom depresije. Srećom, kada je imao 20 godina, odlučio je potražiti psihološku pomoć i promijeniti stvari nabolje.

Slika nije dostupna Odabir naših čitateljica: Glumac kojeg želite vidjeti kao novog Jamesa Bonda

Danas je osim kao talentirani glumac poznat i kao jedan od najbolje odjevenih glumaca, a 2015. godine časopis GQ proglasio ga je jednim od 50 najbolje odjevenih Britanaca. Osim toga, često se nalazi na popisima najzgodnijih glumaca današnjice, a fotografije u našoj galeriji potvrdit će vam i zašto.

Tom Hardy 2017. godine Tom Hardy 2017. godine (Foto: Profimedia)

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju