Devedesete godine prošlog stoljeća obilježile su mnoge stvari, osobe, trendovi..., a između ostalog bilo je to desetljeće u kojem su u kina stizali romantični filmovi koje mnogi i danas obožavaju gledati.

Bila je 1994. godina kada se u kinima pojavio kultni "Forrest Gump". Tom Hanks i Robin Wright bili su Forest i Jenny, a ovoj posebnoj ljubavnoj priči s filmskih platna rado se vraćamo i više od 25 godina kasnije.

Slika nije dostupna 20 godina kasnije: Kako danas izgledaju glumci urnebesnog filma "Dnevnik Bridget Jones"?

Tri godine kasnije u kinima se pojavio "Titanik". Rijetki su oni koji nisu barem jednom pogledali ljubavnu priču Rose i Jacka koje su u filmu glumili Kate Winslet i Leonardo DiCaprio.

Devedesete su bile i dobre godine za Juliju Roberts, a pred sam kraj desetljeća ona i Hugh Grant osvojili su srca publike u filmu "Ja u ljubav vjerujem".

Scena iz filma ''Ja u ljubav vjerujem'' Nostalgični i posebni: 10 najljepših ljubavnih filmova koji su obilježili devedesete

To je samo mali dio romantičnih filmova koje su nam donijele devedesete, a u našoj galeriji pogledajte kako su tada, a kako danas izgledaju glumice koje su u nekima od tih filmova igrale glavne uloge.

Osim toga, možda vas inspiriramo da dio današnjeg popodneva odvojite za gledanje nekog od spomenutih uradaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju