Melania i Donald Trump u Bijeloj kući ugostili su najuspješnijeg igrača golfa svih vremena Tigera Woodsa. Prva dama SAD-a zablistala je u atraktivnoj haljini modne kuće Elie Saab, u kojoj smo Melaniju već imali prilike vidjeti.

Galerija Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 2 Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 5 Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 4 +2 Melania Trump istu haljinu nosila je na samitu NATO-a lani u kolovozu  

Slavni golfer Tiger Woods u Bijelu kuću pozvan je iz posebnog razloga. Ondje mu je uručena Medalja slobode (Medal of Freedom), a taj svečani trenutak ovjekovječen je fotografijom snimljenom u dijelu Bijele kuće zvanom Rose Garden.

Melania Trump zablistala je u atraktivnoj haljini modne kuće Elie Saab u kojoj smo prvu damu SAD-a već imali prilike vidjeti

Woods je u Bijelu kuću stigao sa svojom obitelji, a ondje su ih dočekali Melania i Donald Trump. Američka prva dama izgledala je senzacionalno u providnoj bijeloj koktel-haljini s podstavom u boji kože modne kuće Elie Saab. Uz kreaciju koja nepogrešivo laska njezinoj vitkoj figuri, 49-godišnja Melania nosila je predivne salonke u boji pudera.

Istu tu haljinu Melania Trump nosila je na samitu NATO-a lani u kolovozu. Tada je ovu nezaboravnu kreaciju kombinirala uz vrlo sličan model salonki, samo u drugoj, tamno bež nijansi.

Melania Trump u \'golim\' hlačama - 2 Melania Trump: "Gole" hlače koje su zbunile znatiželjnike

Melania Trump Melania Trump: Haljina kojom je "domaćica" iskazala poštovanje prema svom gostu

Recikliranje, odnosno ponovno nošenje iste odjeće nije uobičajeno za prvu damu SAD-a i ovo je jedan od rijetkih trenutaka u kojima je Melania Trump istu haljinu nosila dvaput.

Melania Trump u \'goloj\' haljini modne kuće Elie Saab - 5 Melania i Donald Trump u Bijeloj kući ugostili su Tigera Woodsa i njegovu obitelj (Foto: Getty Images, AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju