Svojim posljednjim odjevnim izborom Melania Trump "zbunila" je javnost, kojoj se činilo kao da se prva dama SAD-a odjenula samo napola, odnosno da ima potpuno gole noge.

Galerija Melania Trump u \'golim\' hlačama - 2 Melania Trump u \'golim\' hlačama - 1 Melania Trump u \'golim\' hlačama - 3 +1 Melania Trump u 'golim' hlačama

Za povratak Bijeloj kući s putovanja u Irak i Njemačku Melania Trump izabrala je elegantni smaragdno zeleni kaputić modne kuće Prada koji seže do bedara te uske kožnate hlače malo tamnije od Melanijine boje kože. Zbog toga se na prvi pogled čini kao da prva dama dolje ne nosi ništa, odnosno da ima gole noge.

Svojim posljednjim odjevnim izborom Melania Trump 'zbunila' je javnost kojoj se činilo da prva dama ima potpuno gole nogePrimijetio je to poveći dio javnosti, a mnogi su svoju zbunjenost podijelili na Twitteru:

Melania nosi samo zeleni kaput i donje rublje. Bez hlača ili suknje.

Čini se da Melania ne nosi hlače dok se ne primijete nabori na tkanini...


Nekima se pak činilo da 48-godišnja prva dama ne nosi ni cipele jer su i one bile gotovo iste nijanse kao hlače.

Zaboga, gdje su joj hlače? I cipele?! komentirala je korisnica Twittera.

"Zbunjujući" outfit Melania Trump upotpunila je s velikim sunčanim naočalama iako je vani bio mrak. Pogledajte i Melaniju Trump u cipelama koje prva dama izbjegava kad god može.

Melania Trump u \'golim\' hlačama - 5 Melania Trump u 'golim' hlačama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju