Drugu godinu zaredom američka prva dama sudjeluje u ceremoniji prezentacije djeteline, kojom se u Bijeloj kući službeno obilježava Dan sv. Patrika.

Galerija Melania Trump Melania u haljini Diane von Furstenberg Prva dama na ceremoniji primanja djeteline +5 Melania u zelenom kožnatom baloneru

Uoči jednog od najvažnijih irskih blagdana Melania i Donald Trump ugostili su irskog premijera Lea Varadkara, koji je svojim domaćinima donio teglu djeteline, biljke koja se od 18. stoljeća smatra simbolom Irske.

Melania u haljini Diane von Furstenberg Melania u haljini Diane von Furstenberg (Foto: Getty Images)

U ovoj prigodi prve dame obično nose odjevne kombinacije u zelenoj boji ili sa zelenim dodacima u čast irskih gostiju, a tu tradiciju nije željela prekinuti ni Melania. Prošle godine prilikom ceremonije nosila je prekrasnu smaragdnozelenu usku haljinu, a ovaj put odlučila se za malo ležerniji model dizajnerice Diane von Furstenberg.

Melania Trump Štikle kojima Melania Trump poručuje: "Ja sam ispred trendova!"

Melania Trump u \'golim\' hlačama - 2 Melania Trump: "Gole" hlače koje su zbunile znatiželjnike

Haljina dugih rukava veže se u struku, a upečatljiva je zahvaljujući geometrijskom uzorku u kojem se posebno ističe svjetlozelena boja. U galeriji pogledajte kakve još zelene komade američka prva dama ima u svom ormaru.

Prva dama u zelenoj haljini smaragdne nijanse Prva dama s irskim premijerom 2018. godine (Foto: Getty Images)

Razgledajte i nove modele haljina iz ponude brenda C&A:

Već od 59 kuna: 15 novih proljetnih haljina iz C&A u svim konfekcijskim veličinama C&A, 132 kune C&A, 221 kuna C&A, 59 kuna +12 C&A, 184 kune

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju