Kupovina grudnjaka mnogim ženama nije draga aktivnost jer između brojnih modela treba pronaći onaj koji istodobno pruža dobru potporu i udoban je. Uglavnom moramo žrtvovati jednu od tih stvari, ali to ne vrijedi i za grudnjak Knix Wear koji žene diljem svijeta opisuju savršenim

Tražite li grudnjak koji je istovremeno savršeno udoban i pruža savršenu potporu, onda svakako zavirite na stranicu www.knixwear.com na kojoj je jedan od najpopularnijih proizvoda 8 u 1 evolucijski grudnjak.

Mnoge žene koje su ga kupile tvrde da je Knix Wear 8 u 1 evolucijski grudnjak najbolji grudnjak koji su nosile

Grudnjak, za koji žene koje su ga kupile tvrde da nema mane, može se nositi na čak osam načina zahvaljujući naramenicama koje se mogu skinuti i nositi ravno ili prekrižene (uz to dobivate i drugi par naramenica u drugoj boji), ali i dezenu grudnjaka koji dolazi u šest kombinacija boja i može se nositi s obje strane: šareno/crna, rose gold/bež, crna/bež, bež/siva, indigo plava/zelena, siva/crna. Grudnjak nema šavova, što znači da se ne nazire ispod odjeće te dolazi u čak osam veličina, a ako dvojite oko veličine, na stranici možete zatražiti savjet oko izbora.

I to nisu sve prednosti ovog revolucijskog grudnjaka: srebrna vlakna utkana u grudnjak djeluju tako da ubijaju miris znoja i druge mirise koji se stvaraju tijekom nošenja grudnjaka, tako da grudnjak trebate prati tek jednom u nekoliko tjedana.

Grudnjak nema žica, ali pruža savršenu potporu te je toliko udoban da, prema recenzijama kupaca, možete i spavati u njemu. Materijal grudnjaka oblikuje se prema tijelu koristeći tehnologiju rastezljivosti s čak četiri strane, što znači da ga možete nositi i za tjelovježbu.

Grudnjak koji je na stranici www.knixwear.com dosad dobio čak 1066 recenzija prezadovoljnih žena može se naručiti i u Hrvatsku po cijeni od 55 dolara (358 kuna). Pročitajte i 6 znakova da morate baciti grudnjak koji nosite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju