Uz vrhunski tim stručnjaka ostvarite snove o željenoj tjelesnoj formi.

 Jedinstvena ponuda u svijetu fitnessa otvara svoja vrata u Hrvatskoj! Na zapadnom dijelu grada u ulici Milana Rešetara 32, u vrhunski uređenom prostoru otvoren je za Vas centar za vježbanje GYMLAB koji svojim pristupom i sadržajem nudi sasvim drugačiju sportsku i lifestyle priču.

GYMLAB je projekt kojem je prioritet briga o pojedincu, njegovom zdravlju i tjelesnoj formi, no posebni je naglasak na tome da vam GYMLAB garantira uspjeh!

Kako bi VI ostvarili najbolje rezultate, vježbat ćete na najsuvremenijim spravama na zračni potisak i rekvizitima koji se nalaze u našoj moderno uređenoj dvorani uz nadzor stručne osobe što je ujedno i jedini način vježbanja u centru te garancija Vašeg napretka.

„Ako ste se ikad zapitali što je to što čini razliku u ostvarenju malih ili velikih rezultata mi vam donosimo odgovor. Stručni nadzor!, istaknuo je osnivač centra Matej Filipi.

Centar za vježbanje GYMLAB osigurao je i najveći stupanj dijagnostičke procjene te pračenje kvalitete napretka u radu. U suradnji sa PHM (Personal Health Model) i profesorom Asimom Bradićem provodi se edukacija dijagnostičke provjere funkcionalnosti čovjekovog pokreta.

Pitate se o čemu je riječ? Riječ je o resetiranju loših motoričkih obrazaca te vračanju izvornom pokretu koji će svakoga učiniti snažnijim, bržim i izdržljivijim u životu i radu!

„Dijagnostičkim postupcima te nutricionističkim savjetima stvaramo temelje za planiran i programiran proces koji se redovito prati i usmjerava ka postizanju ciljeva“ zaključuje Matej Filipi.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE:  Galerija PR PR +0 PR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju