Želite osjetiti miris tropske plaže ili povjetarac u Marakešu? Ili iskusiti izlazak sunca u Maroku? Sada to možete u svakom trenutku jer su u H&M Home stigle svijeće s neodoljivim mirisima ljeta.

Galerija Svijeća s mirisom ljeta iz H&M-a - 1 Svijeća s mirisom ljeta iz H&M-a - 2 Svijeća s mirisom ljeta iz H&M-a - 3 +1 Svijeća s mirisom naranče i smokve iz H&M-a  

Proljeće je tek stiglo, ali već maštamo o ljetu. Jedna od prvih asocijacija na ljeto svakako su topli, slasni, svježi mirisi mora, soli, kokosa, ananasa, smokava... Inspirirane mirisima ljeta nastale su mirišljave svijeće koje se mogu pronaći u trgovini H&M Home, i to u tri verzije: Tropical Beaches (miris kokosa i ananasa), Morocco Sunrise (miris naranče i smokve) i Marrakech Breeze (miris bergamota i badema).

Želite osjetiti miris tropske plaže ili povjetarac u Marakešu? Ili iskusiti izlazak sunca u Maroku? Sada to možete u svakom trenutku jer u H&M Home su stigle svijeće s neodoljivim mirisima ljeta

Izaberite svoj najdraži ljetni miris i uživajte u njemu cijelu godinu!

Svijeće dolaze u prikladnim posudicama u ljetnim, tropskim bojama i sa zlatnim poklopcem po cijeni od 60 kuna po komadu.

Svijeća s mirisom ljeta iz H&M-a - 3 Svijeća s mirisom bergamota i badema iz H&M-a (Foto: H&M)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju