Vjenčanja poznatih osoba dobra su prilika da analiziramo koja pravila svadbene mode ne vrijede u svijetu slavnih. Primjerice, pravilo da se na tuđe vjenčanje ne dolazi u bijeloj haljini ili bijeloj odjevnoj kombinaciji svima je dobro poznato. Iznimke su tematska vjenčanja za koja mladenci sami navedu bijelu boju kao dreskod.

Galerija Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju Kris Jenner u crnoj haljini na vjenčanju Stephanie Shepherd i Larryja Jacksona +0 Hailey Bieber

Na nečijem vjenčanju također se nećete pojaviti u preizazovnom izdanju, haljinama s vrlo dubokim dekolteima i (pre)visokim prorezima. Tradicija nalaže da je to dan kada mladenka mora biti u centru pažnje i zato svoje odjevne kombinacije prilagođavamo tome.

Međutim, sva ta pravila padaju u vodu kada su u pitanju slavne osobe. Na njihovim vjenčanjima viđali smo uistinu glamurozne i provokativne kreacije kao stvorene za crveni tepih, ali ne i za klasično vjenčanje običnih smrtnika.

Situacija je ista kada se slavni nađu u ulozi gosta na vjenčanju - ni tada njihove kombinacije nisu ništa manje glamurozne ili pak nisu u skladu s tradicionalnim pravilima svadbene mode.

Marko Grubnić "Nikako ne smijete zasjeniti mladenku": Marko Grubnić o kombinacijama za vjenčane kume

Primjerice, prije nekoliko dana Hailey Bieber uputila se na jedno vjenčanje u haljini koju su komentatori na društvenim mrežama prozvali krajnje neprimjerenom. Stephanie Shepherd, bivša asistentica Kim Kardashian, udala se za Larryja Jacksona, globalnog kreativnog direktora kompanije Apple Music.

Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju (Foto: Profimedia)

Vjenčanje je održano u Beverly Hillsu i na njemu su se okupile brojne poznate osobe, uključujući i Hailey, koja je na ceremoniju došla u pratnji svog supruga Justina.

Je li Hailey Bieber odabrala krivu haljinu za tuđe vjenčanje?

glasova:

Kris Jenner u crnoj haljini na vjenčanju Stephanie Shepherd i Larryja Jacksona Kris Jenner u crnoj haljini na vjenčanju Stephanie Shepherd i Larryja Jacksona (Foto: Profimedia)

I dok su mnoge gošće birale crne haljine za tu prigodu, Hailey je odjenula usku toaletu dugih rukava u bijeloj boji s otvorenim leđima.
Nepristojno je doći na nečije vjenčanje u bijeloj haljini, pogotovo ovako otvorenoj, samo je jedan u nizu negativnih komentara na račun njezina modnog odabira.

Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju