"Živim za ovu haljinu," prekrasna je, kaže korisnica u jednoj fashion grupi na Facebooku, dok se druga nadovezuje: "Ne ljuti se, ali meni je užasna."

Galerija Drapirana smeđa haljina iz Zare - 3 Drapirana smeđa haljina iz Zare - 2 Drapirana smeđa haljina iz Zare - 4 +1 Drapirana smeđa haljina iz Zare - 1 Ovo je samo mali uzorak komentara na smeđu drapiranu haljinu iz Zarine ovogodišnje kolekcije za jesen/zimu 2018. godine koja izaziva veliki interes među ljubiteljicama mode iako se nedavno pojavila na internetskim stranicama tog poznatog španjolskog brenda.

Na Zarinim stranicama opisana je kao haljina okruglog ovratnika s vezicom i dugim rukavima s elastičnim ramenima. Na leđima se nalazi zatvarač koji je skriven u šavu. Drapirana smeđa haljina iz Zare - 2 Haljina iz ovogodišnje Zarine kolekcije za jesen i zimu o kojoj se raspravlja (Foto: Zara.com)
Vanjski dio haljine napravljen je od 100 posto pamuka, dok se u podstavi nalazi i dva posto elastina.
Dostupna je u veličinama od XS do L, a prodaje se po cijeni od 499,90 kuna.

I dok su neke žene komentirale kako je nikad ne bi nosile, druge nisu mogle dočekati da se pohvale na svojem profilu na Instagramu ovim novim Zarinim modelom.

Među potonjima je i danska blogerica Isabella Thordsen te norveška influencerica sa stalnom londonskom adresom Rikke Krefting.

 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

 

A post shared by RIKKE KREFTING (@rikkekrefting) on

 

Sviđa li vam se smeđa drapirana haljina iz nove Zarine kolekcije?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju