Skims je američki brend odjeće za oblikovanje tijela koji je Kim Kardashian pokrenula s Jenseom Gredom 2019. godine. U relativno kratkom vremenu postao je popularan među damama različitih konfekcijskih brojeva.

Galerija Fits Everybody maksi haljina iz Skimsa - 3 Fits Everybody maksi haljina iz Skimsa - 1 Fits Everybody maksi haljina iz Skimsa - 2 +3 Laskavi model i za dame XXL veličine

Skims proizvodi – od donjeg rublja do haljina – namijenjeni su širokoj paleti žena u konfekcijskim veličinama od XXS-a do XXXXL-a, a dizajnirani su tako da laskaju ženskim adutima bez obzira na broj.

Najbolje od svega? Isti komad odjeće možete vidjeti kako izgleda na različitim tipovima tijela te tako donijeti svoj sud prije nego što naručite.

Fits Everybody maksi haljina iz Skimsa - 2 Skims haljina iz kolekcije Fits Everybody prodaje se po cijeni od 700 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U njihovoj ponudi posebno se ističu proizvodi dizajnirani u kolekciji Fits Everybody, koja baš kao što joj ime sugerira svima pristaje bez obzira na konfekcijsku veličinu. Jedna haljina iz te kolekcije privlači mnogo pažnje na društvenim mrežama ovih dana.

Fits Everybody maxi haljina s dugim rukavima i okruglim ovratnikom postala je pravi hit na TikToku gdje je hvale dame svih veličina. Ne čudi stoga što se prva serija haljina odmah rasprodala, te što su trebali obnoviti zalihu.

Fits Everybody maksi haljina iz Skimsa - 1 Skims haljina koja laska damama s oblinama (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Fits Everybody haljina napravljena je od rastezljivog materijala (kombinacije poliamida i elastana) koja se pripija uz tijelo poput druge kože. Dolazi u crnoj boji pa vizualno smanjuje siluetu, a osobito zaglađuje predio trbuha i bedara.

Ovaj tip haljine iznimno je fleksibilan jer se može nositi za dnevne i večernje prilike. Kombinirati se može za posao, kavice s prijateljicama, pa čak i za odlazak na nečije vjenčanje.

Fits Everybody haljina prodaje se po cijeni od 700 kuna na službenim stranicama brenda Skims. Imajte na umu da cijena može varirati ako je kupujte na drugim internetskim odredištima i partnerima ovog američkog brenda.

Fits Everybody maksi haljina iz Skimsa - 7 Laskavi model i za dame XXL veličine (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju