Alessandra Ambrosio okretala je sve glave na njujorškom crvenom tepihu u naizgled čednoj crnoj haljini do poda, koja se pod svjetlima reflektora i pod određenim kutom pretvara u odvažan modni komad. Na ovaj potez teško bi pristala čak i neokrunjena kraljica izazovnih haljina Kim Kardashian


Crna haljina do poda s potpisom nove dizajnerske zvijezde Alexandre Vauthier izazvala je mnogo pomutnje na crvenom tepihu u New Yorku, povodom 19. humanitarne večeri za neprofitnu organizaciju ACRIA kojoj je glavni cilj pomoći oboljelima od AIDS-a.

Alessandra Ambrosio okretala je sve glave u ovoj hrabroj haljini otvorenih leđa i dubokog proreza koje je bilo moguće primijetiti samo kad je Viktorijina anđelica pozirala s boka.

Kod traženja savršene haljine najvažnije je birati kroj koji pristaje vašem tipu tijela.

Kroj haljine razotkrio je lijepo definirane mišiće na leđima manekenke, te Alessandrine isklesane noge, dok se podatni materijal savršeno privio uz njeno tijelo koje najbolje utjelovljuje tip banane.

S druge strane nošenje ove haljine ne preporučuje se ženama s raskošnijim oblinama poput Kim Kardashian koje su proslavile tjelesni tip kruške.

Iako su Alessandra i Kim u prošlosti znale nositi iste haljine, zvijezda reality serije na istom se događanju pojavila u za nju 'klasičnom' kroju haljine s izraženim dekolteom, odnosno s naglaskom na grudi.

U našoj fotogaleriji pogledajte modni dvoboj Alessandre Ambrosio i Kim Kardashian.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju