Do početka proljeća ostalo je malo manje od mjesec dana, a neki odjevni komadi već imaju čvrst status proljetnih modnih favorita. Među njima je i haljina irskog fast fashion brenda Primark, koja je mnoge žene osvojila romantičnim cvjetnim uzorkom i krojem koji laska ženskoj figuri.

Trenutačno najpopularnija haljina iz Primarka dolazi u midi dužini te je ukrašena sitnim plavim cvjetovima na crnoj podlozi, uz dodatak žutih i zelenih detalja. Na ovom romantičnom modelu ističu se i kratki rukavi s naborima koji se nalaze i na donjem dijelu haljine te ženstveni V-izrez.

Najpopularnija haljina za proljeće iz Primarka - 1
Cijena najpopularnije haljine za proljeće iz Primarka iznosi 15 funti (134 kune) (Foto: www.primark.com)

Fotografija haljine na Instagramu Primarka dosad je dobila 74.539 lajkova, što je među najvećim brojem lajkova na Instagramu tog popularnog brenda.

Najpopularnija haljina za proljeće iz Primarka - 2
U Primarkovoj ponudi je i suknja s istim cvjetnim dezenom (134 kune) (Foto: www.primark.com)

Od 124 kn: 15 modela bijelih tenisica koje će se nositi čitavo proljeće

Plavi cvjetići izgledaju zaista dražesno i proljetno, a super je vijest da se isti dezen nalazi i na Primarkovoj suknji, također midi dužine sa zanimljivim kraćim i dužim dijelom. Kroj suknje uži je na bokovima, dok je dolje lepršav i naboran. Cijena haljine i suknje je ista te iznosi 15 funti, odnosno oko 134 kune.