Prekrasna svjetlucava Chanelova kreacija koju je Blake Lively nosila na premijeri filma "Mr. Turner" u Cannesu 2014. svakako je jedna od najzapaženijih i najljepših haljina s džepovima koje su se mogle vidjeti na crvenom tepihu. Neke slavne dame rado su birale takve modele i za najsvečanije prilike, a posljednja od njih je španjolska glumica Rocio Munoz Morales koja je bila gošća na premijeri biografskog filma "Priscilla" održanoj na 80. Venecijanskom filmskom festivalu.

Galerija Rocio Munoz Morales u haljini s džepovima na 80. Venecijanskom filmskom festivalu Rocio Munoz Morales u haljini s džepovima na 80. Venecijanskom filmskom festivalu Rocio Munoz Morales u haljini s džepovima na 80. Venecijanskom filmskom festivalu +6 Olga Kurylenko u haljini s džepovima na 80. Venecijanskom filmskom festivalu

Za premijeru filma "Priscilla" čiju režiju potpisuje Sofia Coppola, glumica Rocio Munoz Morales odabrala je elegantnu bijelu haljinu bez naramenica. Minimalistički dizajn haljine krase jedino mali džepovi, koji kreaciju ujedno čine i dodatno zanimljivom te joj daju šik dojam.

Rocio Munoz Morales u haljini s džepovima na 80. Venecijanskom filmskom festivalu Rocio Munoz Morales u haljini s džepovima na 80. Venecijanskom filmskom festivalu (Foto: Profimedia)

Na aktualnom izdanju Mostre vidjeli smo još dva sjajna modela haljina s džepovima, nosile su ih ukrajinsko-francuska glumica Olga Kurylenko i španjolska glumica Clara Galle. Da i najglamuroznije haljine mogu izgledati sjajno s džepovima pokazale su i druge poznate žene koje su takve modele birale za crveni tepih.

Kim Kardashian u haljini s džepovima na crvenom tepihu TIME 100 Gala Kim Kardashian u haljini s džepovima na crvenom tepihu TIME 100 Gala (Foto: Profimedia)

Chrissy Teigen na jednim je Oscarima nosila raskošnu toaletu s džepovima filipinske dizajnerice Monique Lhuillier, dok je Kaley Cuoco haljinu s džepovima odjenula za crveni tepih Zlatnih globusa. Kim Kardashian nosila je prekrasnu voluminoznu haljinu s džepovima na gala večeri TIME 100, a Marion Cotillard na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte neka od najljepših izdanja u haljinama s džepovima na crvenom tepihu.

Blake Lively u haljini s džepovima na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu Blake Lively u haljini s džepovima na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu (Foto: Guliver image)

Adriana Lima u wow haljini koja tako lijepo grli ženske obline Adriana Lima Glamurozno izdanje Adriane Lime za crveni tepih u Veneciji Duga svjetlucava haljina ima gola leđa i šlep +2 Adriana Lima na crvenom tepihu u Veneciji - 3

Poznati dizajner u potpeticama od 11 centimetara pokazao da štikle mogu biti - udobne Diego Dolcini u Veneciji Diego Dolcini u Veneciji Diego Dolcini u Veneciji +1 Diego Dolcini u Veneciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju