Jedna od tema o kojoj se uvijek govori nakon dodjele Oscara su modna izdanja, a među onima koji su modnim odabirom definitivno uspjeli privući pozornost javnosti je i pjevačica i glumica Chloe Bailey.

Galerija Chloe Bailey Chloe Bailey u haljini s prorezom do pazuha - 4 Chloe Bailey u haljini s prorezom do pazuha - 3 +1 Chloe Bailey u haljini s prorezom do pazuha - 1

Crvenim tepihom prošetala je u tamno ljubičastoj haljini na jedno rame izrađenoj od baršunastog materijala, na kojoj je najviše pozornosti privukao prorez, koji je sezao sve do pazuha.

Pored odvažnog proreza u drugi plan pali su svjetlucavi materijal, perlice kojima je haljina ukrašena, kao i dijamantne naušnice i ljubičaste sandale na platformu koje je uz haljinu kombinirala mlada zvijezda.

Chloe Bailey u haljini s prorezom do pazuha - 5 Chloe Bailey u haljini s prorezom do pazuha (Foto: Guliver Image)

Iako je ovim izdanjem pjevačica uspješno privukla pozornost javnosti, a po nekima pokazala i hrabrost, završila je i na popisima najgore odjevenih slavnih osoba na dodjeli Oscara u Los Angelesu.

Istu sudbinu doživjela je i njezina mlađa sestra Halle u tirkiznom izdanju koje je po nekima prikladnije za plažu nego za oskarovski crveni tepih. Naravno, ukusi se razlikuju, pa su neki njihov odabir i pohvalili.

Ankete

(9051) Zaslužuje li ovo ljubičasto izdanje mjesto na listi najgorih?

rezultati povratak glasova587
rezultati

Izdanje sestara za oskarovski crveni tepih pogledajte u našoj galeriji, a u anketi nam recite je li i po vama Chloeina ljubičasta haljina zaslužila mjesto na listama najgorih.

Chloe Bailey u haljini s prorezom do pazuha - 3 Halle i Chloe Bailey (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju