Jedna od tema o kojoj se uvijek govori nakon dodjele Oscara su modna izdanja, a među onima koji su modnim odabirom definitivno uspjeli privući pozornost javnosti je i pjevačica i glumica Chloe Bailey.

Crvenim tepihom prošetala je u tamno ljubičastoj haljini na jedno rame izrađenoj od baršunastog materijala, na kojoj je najviše pozornosti privukao prorez, koji je sezao sve do pazuha.

Pored odvažnog proreza u drugi plan pali su svjetlucavi materijal, perlice kojima je haljina ukrašena, kao i dijamantne naušnice i ljubičaste sandale na platformu koje je uz haljinu kombinirala mlada zvijezda.

Iako je ovim izdanjem pjevačica uspješno privukla pozornost javnosti, a po nekima pokazala i hrabrost, završila je i na popisima najgore odjevenih slavnih osoba na dodjeli Oscara u Los Angelesu.

Istu sudbinu doživjela je i njezina mlađa sestra Halle u tirkiznom izdanju koje je po nekima prikladnije za plažu nego za oskarovski crveni tepih. Naravno, ukusi se razlikuju, pa su neki njihov odabir i pohvalili.

Zaslužuje li ovo ljubičasto izdanje mjesto na listi najgorih?

glasova:

Izdanje sestara za oskarovski crveni tepih pogledajte u našoj galeriji, a u anketi nam recite je li i po vama Chloeina ljubičasta haljina zaslužila mjesto na listama najgorih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju